Merhaba hanımlar çok üzülerek ve ruhsal bunalım içerisinde yazıyorum. Elim ayağım titriyor... Lütfen yapmasaydın ya da şöyle olsaydı diyenler yazmasın.
Erkek arkadaşımla bende sürtünme yoluyla birlikte olduk. O çıplaktı, bende iç çamaşır(ama ince) üzerinde de zıbınım vardı. Hatta günlük pedim de vardı ama o anki ilişkiden dolayı bayağı büzüşmüş durumdaymış. Erkek arkadaşım ayaktayken arama dediğim şekilde boşaldı ve bende o anlık şokla pantolonumu çektim. Öyle kaldı Yaklaşık 1-2 saat sonra gittim yıkadım. Ama endişelerim var. Bu olay üzerinden 2.5 ay geçti ama hala etkisini unutamıyorum. 2 kere normal adetimi zamanında oldum ama zaten bunun dışında bayağı sitresli bir dönemden geçiyorum(sınav dönemi) haliyle düzensiz beslenme ve gece yemelerim çok oldu.(abur cubur çikolata vs) Bu süre zarfında kilo aldım ve aşırı şişkinlik gaz hatta kabızlıkta oluşmaya başladı Son zamanlarda da gün içerisinde uykum çok gelmeye başladı.. Sizce neden olmuş olabilir? Gebelik olabilir mi? 2 ay düzenli adetimi gördüm.. Siz gebelikte adet gördünüz mü yazar mısınız? Çok kötü durumdayım