Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklenen adet gunu ne zaman?Merhabalar kızlar bu ay adetim diğerlerine göre kısa sürdü ve sonrasında baş dönmesi kuru mide bulantısı ve yemekden önce sonra bulantı olması sizce hamilelik testi yaptırsam mı ?
Bazen edet kısa sürebilir normaldirMerhabalar kızlar bu ay adetim diğerlerine göre kısa sürdü ve sonrasında baş dönmesi kuru mide bulantısı ve yemekden önce sonra bulantı olması sizce hamilelik testi yaptırsam mı ?
Haklısın ama üstüne adet olma diye birşey varmış belki öyledir dedim çünkü baş dönmesi bulantı halsizlik uykum geliyor anlık bir anda bastırıyor uyku ara ara belki psikolojiktir ama bilmiyorum adetime 2 hafta var daha :)Bazen edet kısa sürebilir normaldir
2 hafta var ona ama baş dönmesi halsizlik gibi ilk bu ay yaşadım bilmiyorum belki psikoljiktir deBeklenen adet gunu ne zaman?
Üstüne görme canım o test yap ozaman için rahatlasın enazindanHaklısın ama üstüne adet olma diye birşey varmış belki öyledir dedim çünkü baş dönmesi bulantı halsizlik uykum geliyor anlık bir anda bastırıyor uyku ara ara belki psikolojiktir ama bilmiyorum adetime 2 hafta var daha :)
Bende bunları yaşıyorum bugün adet olmam gereken gün, İnşallah hamileyizdir. Çocuğunuz var mı, veya ne zamandan beri istiyorsunuzHaklısın ama üstüne adet olma diye birşey varmış belki öyledir dedim çünkü baş dönmesi bulantı halsizlik uykum geliyor anlık bir anda bastırıyor uyku ara ara belki psikolojiktir ama bilmiyorum adetime 2 hafta var daha :)
Teşekkür ederim aynen bakalımÜstüne görme canım o test yap ozaman için rahatlasın enazindan
Bir yıl olacak evleneli istiyorum ilk bebiş olacak ayy inşalah öyledir ama psikolojik mi diye de heveslenmek istemiyorumBende bunları yaşıyorum bugün adet olmam gereken gün, İnşallah hamileyizdir. Çocuğunuz var mı, veya ne zamandan beri istiyorsunuz
Benim de 1 yıl olacak, herhangi bir sorununuz yok İnşallahBir yıl olacak evleneli istiyorum ilk bebiş olacak ayy inşalah öyledir ama psikolojik mi diye de heveslenmek istemiyorum
Yok çok şükür ama kafaya taktığımızdanmıdır nedir bakalım beklemedeğiz :) inşallah siiznde olur en kısa zamandaBenim de 1 yıl olacak, herhangi bir sorununuz yok İnşallah
2 hafta var ise siz daha yeni ovulasyonlma girmissiniz. Bu belirtiler ovulasyon belirtisi olabilir. Testte cikmaz.2 hafta var ona ama baş dönmesi halsizlik gibi ilk bu ay yaşadım bilmiyorum belki psikoljiktir de