Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslr bugun adetimin 15. gunu ama hala adet olmadım 11.gün kan testi yaptrdım 0.32 çıktı göğüslerm 15 gündür felaket acıyo ama hala adet olmadım olcak gibide bi belirti yok çıldırmak uzereyim neyapmalıyım hamile olma ihtimalim varmı sizce
arkadaslr bugun adetimin 15. gunu ama hala adet olmadım 11.gün kan testi yaptrdım 0.32 çıktı göğüslerm 15 gündür felaket acıyo ama hala adet olmadım olcak gibide bi belirti yok çıldırmak uzereyim neyapmalıyım hamile olma ihtimalim varmı sizce
canım ben aynı gun gıtmısken kultur testı yaptırdımda onun sonucu cıkınca gıdıcem ya pazartesı ya salı gunu gıderım. muhtemelen tarlusal verıcek genelde bunu verıorlar sokturucu olarak. 6 gun ıcıyorsun 10.gun de adet oluyorsun. ılk defa mı oluyor bu sende.
Kızlar ben 7 aylık evliyim. 1 bucuk aydır cocuk dusunuyoruz. İlk ay normal zamanımda adet oldum (23 martta). normalde 3 gun falan geriye atardı ama bu ay hala adet olmadım 25 nısanda test yaptım ama negatif cıktı. Kasık ve bel agrılarımda oluyor hamıle olabılır mıyım acaba?