• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olma ihtimalim varmı sizce

140215

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2013
237
8
48
34
Zonguldak
arkadaslr bugun adetimin 15. gunu ama hala adet olmadım 11.gün kan testi yaptrdım 0.32 çıktı göğüslerm 15 gündür felaket acıyo ama hala adet olmadım olcak gibide bi belirti yok çıldırmak uzereyim neyapmalıyım hamile olma ihtimalim varmı sizce

canım çıksa kanda belli olurdu 15gecmis.sadece gecikme olmus olabilir.gexikmenin sebebini öğrenmek için doktora git

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım çıksa kanda belli olurdu 15gecmis.sadece gecikme olmus olabilir.gexikmenin sebebini öğrenmek için doktora git

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bnde oyle dyrum ama aklımda hep bi şüphe bazı yazılarda kandada yanlışlık çıkar yazmıslar bende sapıttım:43::43::43::43::43:

bnde oyle dyrum ama aklımda hep bi şüphe bazı yazılarda kandada yanlışlık çıkar yazmıslar bende sapıttım:43::43::43::43::43:

Iyı aksamlar arkadasım :) bende senın yasadıgın aynı seylerı yasadım bu ay adetım 10 gun gectı kan testım negatıv cıktı ultrasondada catlamamıs yumurtam oldugu ıcın adetım gecıkmıs :(

arkadaslr bugun adetimin 15. gunu ama hala adet olmadım 11.gün kan testi yaptrdım 0.32 çıktı göğüslerm 15 gündür felaket acıyo ama hala adet olmadım olcak gibide bi belirti yok çıldırmak uzereyim neyapmalıyım hamile olma ihtimalim varmı sizce

Bencede doktora git için rahat olur varsa da çıkar

neyaptın peki cnm

canım ben aynı gun gıtmısken kultur testı yaptırdımda onun sonucu cıkınca gıdıcem ya pazartesı ya salı gunu gıderım. muhtemelen tarlusal verıcek genelde bunu verıorlar sokturucu olarak. 6 gun ıcıyorsun 10.gun de adet oluyorsun. ılk defa mı oluyor bu sende.

canım baya bi geçmiş adetinin üzerinden ve testin sonucu düşük çıkmış. Adetin gecikmiş belki üşüttün ya da stres yaptın...

Kızlar ben 7 aylık evliyim. 1 bucuk aydır cocuk dusunuyoruz. İlk ay normal zamanımda adet oldum (23 martta). normalde 3 gun falan geriye atardı ama bu ay hala adet olmadım 25 nısanda test yaptım ama negatif cıktı. Kasık ve bel agrılarımda oluyor hamıle olabılır mıyım acaba?

Back