• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olma ihtimalim var mıdır?

ezgi123658

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2019
16
0
1
26
Arkadaslar 2 senelik bir iliskim var fakat evli değiliz. Evlenmeyi düşünüyoruz. Ve adetimin son günü ilişkiye girdik. Kanamam geçmişti. Ilk an korunmadan iliskiye girdik ve sonra korunduk. Ve ben kendimi çok kasan biriyim o yuzden tam olarak hiçbir zaman ilişkiye giremedik. Cok zorladı fakat tam olarak birleşme yaşayamıyoruz. Vajinama boşalma gibi bir durum olmadı da. Dışarı boşaldı ve ıslak mendille sildi. Islak mendil ile silince bu sefer korunma yöntemi olmadan vajinama baskı yaptı. Sperm bulaşmış mıdır diye korkuyorum. O gün kahverengi akintim oldu çok hafif bir şekilde ama gün adetimin son günüydü bu yüzden reglden kaynaklidir diye düşünüyorum. Ilerleyen günlerde cok halsizlestim ve baya uyuyordum. Daha sonra ateşim çıktı grip oldum üşüttüm baya ve kustum. Mide bulantım ve kusmalarım griptendir diye düşünüyorum ama hiç emin değilim baya stresliyim ve korkuyorum. Daha önceki ilişkimiz korunmadan olmuştu bir test almıştım ve negatif çıkmıştı adet olmuştum ondan sonra. Hamile kalma gibi bir ihtimalim var mı sizce? Böyle birşey mümkün mü?

Back