Hamile olma ihtimalim var mı?

yardimamuhtac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
26
1
36
Çok utanıyorum bunu sorarken bile ama çok zor durumdayım. çoğunuz benden büyüksünüz, lütfen bana yardım edin. bakireyim ama erkek arkadaşımla bir şeyler yaşadık. genital bölgeme boşalma da olmadı. ama şu zevk suyu denilen boşalma öncesi sıvısı beni korkutuyor. olayın üstüne 2 defa düzenli regl oldum. ama bu ay 12 gün gecikti. sınav dönemimdi. stresli günler geçirdim ama bu durum beni daha da strese sürüklüyor. sabahtan beri midem bulanıyor, ağrıyor, stresten mi bilmiyorum. test almaktan ya da doktora gitmekten utanıyorum. işin kötüsü pozitif bir şey varsa ne yaparım bilmiyorum. kürtajın yasal süresi geçti. hamile olma ihtimalim var mı? 2 ay regle rağmen hamile olabilir miyim?

bosalma yok ustune 2 kez normal adet gormussun emin ol stresten gecikme yasiosun hamilelik falan yok rahatla daha da gecikmeye sebebiyet verme bundan sonra da dikkatli ol emi cektigin strese deymez gercekten!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…