hamile olma ihtimalim var mı ?

esra40

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
6
1
30
merhaba arkadaşlar 20 yasındayım ve sevgilimle bir ilişki yaşadım tam olarak ilişki sayılmaz ama zevk suyu ile de hamile kalındığına göre korkum arttı.ve o ilişki günü adet oldum bu ilişki dediğim olaydan (kızlığımda bir sıkıntı yokmuş doktora gittiğimde ) üzerinde 40 gün geçti tekrar adet oldum . bu ayda 10 gün gecikme ile yine adet gördüm ama karnım sanki şişti göbek oldu gibi çok korkuyorum . adet görürkende hamile kalınıyormuş lütfen yardımcı olun çok zor durumdayım. ayrıca normaldede gecikmeli ve çok sancılı gecer bu dönem yine aynı oldu sizce hamile miyim ?

gercekten mi ? bir de çok sıkıntı yapıyorum vehim ve vesvese mi aceba . bir turlu içimden gecmiyor sıkıntı ama

Bence sende adet düzensizliği olduğu için öyle geliyor. Benim düzenli olmasına rağmen bir hafta öncesi karnim sisiyor :) sonra adet olunca geçiyor. Bence kuruntu yapiyorsunn

evet adet düzensizliği var ben kendimi bildim bileli
Şuan kuruntu yaptığın için vücudundaki hersey e bir anlam yukluyorsun. Ben 1.5 yildir çocuk istiyorum geçen iki ay boyunca o kadar takıntı etmiştim ki direkt hamile belirtileri oluyordu. Ama sonuç hüsran ne yazık ki bu ay kendi kendime karar aldım akışına birakacam diye hatta abarttim korunuyormusum da hamile kalmam mümkün değilmiş gibi adapte ettim ve sonuç hic migde bulantim vs olmadı :) şuan 5 gün gecikti adetim ve yeni yeni acaba diyorum olabilir mi :)

merhaba
epeydir takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. 1 yıllık evliyim evlendiğim günden bu yana bebek istiyorum ama olmuyo bir türlü sürekli kendimi takip ettiğim için mi bilmiyorum ama bu ay şöyle bir şey oldu hamile olanlar lütfen yardımcı olsunlar
şu an adetime 3 gün var ama 6-7 gün önce benden pembe bir akıntı geldi kan gibi ama tam olarak değil ve bir kere oldu kesildi. iki gündür aşırı kasık ağrım var adet olacakmış gibiyim. ama olmuyorum. dün de bütün gün açık kahverengi pembe lekelenme oldu ama akıntı şeklinde değil sildiğimde peçeteye geliyor şu anda da göbeğimin alt taraufından ve kasıklarımda batma gibi sancı var hamile olabilirmiyim test yapsam çıkarmı adetime 3 gün var, testlerde negatif görmekten de çok korkuyorum çünkü çok gördüm şimdiye kadar. lütfen bana da yardımcı olun

biraz daha sabırlı ol BAT geçince test yap, silik çıkarsa dahi hemen kan testi yaptır ve emin ol.belirtilerin benim belirtilerimle hemen hemen aynı ve ben hamileyim.B-hcg değerim bugün 585.5 gibi bir şey çıktı kan testinde.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

amin inşallah allah herkese nasip etsin senin adına da çok sevindim inşallah bende müjdeli haber alırım

Meraba ben 1. Yıllik ewliyim ve evlendigimden beri korunmuyoruz esimde varikosel vardi sizin cocugunuz olmaz diyordu doktorlar ve tedavi oldu esim suan varikosel diye birsey kalmadi yani iylesti gecen ay 17 gun erken adet oldun ve 5 gun surdu. Hala adet olmasim 1 ay oldu 3 gun adetim gecikti sizce olabilrmi bebis ? Lutfen yardimci olurmusunz. ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…