• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olma ihtimalim var mı :((

Ebruyldrm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
56
4
1
İstanbul
Kızlar, gecen ay yumurtlama günüm dışında ilişkim oldu. Norlevo kullandım. İlişkiden 9gün sonra tam gününde regl oldum. 28 günde bir regl oluyorum. Şuan 9.gündeyim. Test yaptım her ihtimale karşı evde yapılan hassas testlerden,negatif cıktı. Dün de baya üşüttüm. Sancım var yumurtlama dönemi sancısı sanırım. Benim yine de hamile olma ihtimalim var mı cok korkuyorum :(

Kızlar, gecen ay yumurtlama günüm dışında ilişkim oldu. Norlevo kullandım. İlişkiden 9gün sonra tam gününde regl oldum. 28 günde bir regl oluyorum. Şuan 9.gündeyim. Test yaptım her ihtimale karşı evde yapılan hassas testlerden,negatif cıktı. Dün de baya üşüttüm. Sancım var yumurtlama dönemi sancısı sanırım. Benim yine de hamile olma ihtimalim var mı cok korkuyorum :(

hamile değilsin canım korkma..

Kasıklarım cok agrıyo. 2gün önce 1 saat yagmurda kaldım. Böbregim de agrıyo. Üsütmeden dolayıdır degil mi ? Rahat nefes alabilirim yani ?

bi sorum olacak yumurtlama döneminden önce veya sonra ilişkiye girildiginde hamile kalınmıyormu

Sanıyorum düşük ihtimalmiş. Bir kadının bir ayda hamile kalma olasılıgı %30 falanmıs. Yumurtlama döneminde sans yüksekmiş

Kullandığınız haptan dolayı kanamanız olmuş. İlerleyen zamanlarda yeniden kanama görebilirsiniz diye düşünüyorum.
İlacı ne kadar kısa sürede aldığınızda önemli , ne kadar erken olursa o kadar etkisi olduğunu biliyorum. Tabi garantisi yok.
Benim düşüncem hamilelik yoktur.

Kullandığınız haptan dolayı kanamanız olmuş. İlerleyen zamanlarda yeniden kanama görebilirsiniz diye düşünüyorum.
İlacı ne kadar kısa sürede aldığınızda önemli , ne kadar erken olursa o kadar etkisi olduğunu biliyorum. Tabi garantisi yok.
Benim düşüncem hamilelik yoktur.

İlişkide boşalma olmamıştı. Geri cekilmeyle olmustu. 40 saat sonra kullandım norlevoyu

hamıle degıldınız endıse yok

Back