• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olma ihtimalim var mı

kubbaa

Yağız Selim, Egemen= A.Ş.K 28.10.2014, 26.09.2016
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
1.913
1.727
448
Bir iki hafta evvel ani fakat siddetli kasik agrilarim oldu uzun surmeyen agrilar... simdi ise adet geldi ama sanki gelmemis gibi sadece pecete ile silince var kahverengi kirmizi arasi ikinci gun bitiyor adet baslayali... normalde ilk iki gun hem sancidan duramiyordum hem lavabodan cikamiyordum ama simdi oyle degil hamile olma ihtimali var mi? Benim yasadiklarimi yasayan var mı?

Bir iki hafta evvel ani fakat siddetli kasik agrilarim oldu uzun surmeyen agrilar... simdi ise adet geldi ama sanki gelmemis gibi sadece pecete ile silince var kahverengi kirmizi arasi ikinci gun bitiyor adet baslayali... normalde ilk iki gun hem sancidan duramiyordum hem lavabodan cikamiyordum ama simdi oyle degil hamile olma ihtimali var mi? Benim yasadiklarimi yasayan var mı?
kendince anormal bi durum varsa ya üstüne gördün gebeliğin yada geç gebelik yerleşme lekesi ikisinden biridir umarım canım inşallah hamişsindir :49:

söylediğiniz iki terimi de bilmiyorum:( ama sonuncusunu anladım inşallah:):):)

Back