gebelik olsa cıkardı canım rahimle alaklı bir problem olabilir...
kan tahlilinde gebelik çıkacağını düşünüyorum
ben de öyle dusunuyodum ama iste eve gelp düşününce bi de forumda kan testi negtf olup hamile olanları gördükçe çok kfm karstı ya. adet gecikmesi de hiç yaşamam bi de o kıllandrdı açıkçası olacagm günün sabahında olurm genelde. doktora bu hafta gidemem o yuzden burda sizi bunaltıyorum nolru kusura bakmayın
rahimle bi sıkıntı yokmus sanırım kist filan gibi.. hormon değerlerim garipmiş, yumurtalıkların az calısıyo olabilir dedi doktor.. hamile olduğum için mi az çalışıyo filan diye dusundum ben de. ne biliyim gebelik şuan kesnlkle bekledğimz bişey değil cidden cok buyuk sorun
canım inş diledign gibi olur...ama kan testinde %100 cıkar di biliorum ki olsaydı zaten ultrasondada görülür sonucunda yazardı.farklı bi doktora görünebilirisn canım dr raporla ilgili bişey demedimi göstermedinmi
gösterdim ama devlet hastanesi sonucta, bisürü hastaya bakıyolar bilemiyo insan, bişey atlanmıs olabilr. özele gidecek durumum da yok, o kdr test filan cok tutar sanırım.sagol canım dönene kadar regl olmazsam yeni bi doktora giderim mutlaka ama o bi hafta nasıl geçicek hic bilmiyorum ben gergin bi tipim birazcocuk istememek de değil derdm ama maddi olarak imkansız. nasıl olur kara kara dusunuyorum
anladım canım ozaman en iyisi beklemek bende senin gibiyim sabırsızım hiç bekleyemem hemen gerilirim:)öle düşünme hiç allah yardım eder ...bebegi veren rızkııda verir içini karatma ...bi bakmışsın olmuş bitmiş büyümüş bile baska bi saglık problemin olmasın önemli olan o bend emerak ettim neymiş haber verirsin...olurmu?
yazarım haftaya, sağol bunlrı duyunca insan biraz rahatlıyo:)
mrb arkadaşlar pazartesi günü test yaptın negatifdi . 6 gün oldu normalde dün adet günümdü olmadım 32 . günüm bugün kasıklarımda ağrı var adet sancısı gibi göğüslerde dolgunluk ve hassasiyet var hamile olabilirmiyim ..?
aynı hısler bende de var canım bence test yaptır en kesın cozum
Hamilelik belirtileriyle adet gelme belirtileri birbirine cok benzer.kasik agrilari ikisinde de görülür mesela. Adet gecikmesinin 3 günü kanda gebelik cikar eger ki varsa gec döllenme ihtimalini düşünürsek eczaneden idrar testi alman akillica olur.hersey gonlunce olsun.esımle bı kac kez korunmayarak ılıskıye gırdık normalde temmuz basında adet olmam gerekıyordu olmadı dedım herhalde hamıleyım doktora kan testı yaptırdım sonuc negatıf bu ayda aynı durumdayım hala adet olmadım ve ınanılmaz derecede adet olacakmısım belırtısı var fakat 10 gun oldu neredeyse olmadım gene mı gıdıp tesst yaptırayımkı ben yoksa bıraz daha bekleyımmı bılemedım ya vallla cok cahılım bu konularda:)
evet sonunda hamileyim ama değer 56 çıktı 3 gün sonra bidaha bakıp yükselirse net diyceklermiş göğüslerim şiş ve sanki hala hasta olcak gibi kasıklarım arada ağrıyor..
kızlar merhaba ya benm sorum olack eşimle bebek istemyrumm şu anda ama adetmin sonlanmasının üzernden 7 gn geçmişti yaptğımızda ama sonradan farkettikki prezervatif delikmiş sizce ihtmal varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?