• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olma ihtimalim var mı?

Nyx8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
91
0
36
Ankara
konunun yeri burası mı bilmiyorum ama çok zor durumdayım erkek arkadaşım dışarıya boşaldıktan sonra eline sperm bulaşmış ve ardından benim vajinamı içerden okşadı normalde 10 gün öncesinden regl belirtilerim olurken ki bu olay yaşanmadan önce de regl olma belirtisi yoktu şimdi 10 gün reglim gecikti ve hamile olmaktan korkuyorum sizce hamile miyim?

konunun yeri burası mı bilmiyorum ama çok zor durumdayım erkek arkadaşım dışarıya boşaldıktan sonra eline sperm bulaşmış ve ardından benim vajinamı içerden okşadı normalde 10 gün öncesinden regl belirtilerim olurken ki bu olay yaşanmadan önce de regl olma belirtisi yoktu şimdi 10 gün reglim gecikti ve hamile olmaktan korkuyorum sizce hamile miyim?

10gün geciktiysen neden test yapmıyorsun?Bana pek mumkun degıl gıbı geldı ama.peki bu olay ne zaman oldu son adetinden kac gun sonra?
Spermler vucut sıcaklıgında 3-4 gun yasayabılır ama dıs ortamda sanıyeler ıcınde ölüyorlar.

10gün geciktiysen neden test yapmıyorsun?Bana pek mumkun degıl gıbı geldı ama.peki bu olay ne zaman oldu son adetinden kac gun sonra?
Spermler vucut sıcaklıgında 3-4 gun yasayabılır ama dıs ortamda sanıyeler ıcınde ölüyorlar.

25 gün sonra oldu ama normalde de çok stresli bir dönem geçiriyorum o yüzden de gecikmiş olabilir diye düşündüm

25 gün sonra oldu ama normalde de çok stresli bir dönem geçiriyorum o yüzden de gecikmiş olabilir diye düşündüm

Zaten hamile kalman icin uygun bir tarih degil hastalanmana bir kac gun kala olduysa hamıle kalman mumkun degıl.

teşekkür ederim peki hamile olduğu halde regl olmak diye bir şey duymuştum bu konuda bi fikriniz var mı?

Hamile olup adet görenler varmış burda falan duydum ama bilmiyorrum canım suan baktım tıbben mumkun degıll dıyor o baska turlu kanamalar olabılır adet sanılıyor olabılır...

merak etme arkadaşım hamile falan değilsindir ben aylardır tam anlamıyla uqraşıyorum ama olmuyo... kafana takıp stres yapma o yuzdende gecikir...

inan hamile kalmak dedğin kadar kolay bişy değil bende öyle dışardan boşalınca kalcam sanırdım ama içine boşalsada zar zor oluyo ben şimdi hamileyim 3 ay denedik aralıksız:) zor işler yani bunlar öyle dışardan gelen spermle felan olmaz...kesn hamile değilsin sıkıntı yaptğn için gecikmşş

bunu gebelik testi yapıp anlasan iyi olur. bünyeden bünyeye değişir hamile kalma kolaylığı bazı bünyeler çok çabuj hamile kalırken bazıları çok zor hamile kalıyor. yine söylüyorum yanlış işlere kalkışıp aman hamilemiyim değilmiyim kaygısına düşmeyin. yazık o yavrucaklara:20::20::20::20:

bence bir test al benim bir tanıdıgımda benzer şekilde hamile kaldı.

Back