• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olma ihtimalim var mı ?

sevgkkk

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
78
13
18
29
kızlar merhaba bn bni bildim bileli adetlerim hep düzensizdi 1 senelik evli olduğum içimde kondom korunuyorduk ama ilk defa ilişki sırasında yırtıldı hiç anlamadık yani boşalırken içine akıttı maalesef hemen yarım saat içinde ella kullandım . zaten bu ilişkiden öncede adetim gecikmişti şuanda 10 gecikti ama bi belirti yok geneldede 40-45 günde bir adet oluyordum sizce hamile kalmış olabilir miyim ? Lütfen evli olan bayanlar bana akıl verin

kızlar merhaba bn bni bildim bileli adetlerim hep düzensizdi 1 senelik evli olduğum içimde kondom korunuyorduk ama ilk defa ilişki sırasında yırtıldı hiç anlamadık yani boşalırken içine akıttı maalesef hemen yarım saat içinde ella kullandım . zaten bu ilişkiden öncede adetim gecikmişti şuanda 10 gecikti ama bi belirti yok geneldede 40-45 günde bir adet oluyordum sizce hamile kalmış olabilir miyim ? Lütfen evli olan bayanlar bana akıl verin
Test yapın veya kan verin emin olmak için ancak bu şekilde anlayabilirsiniz

Arkadaşlar iyi akşamlar normalde adetim 5/6 gün şeklinde olur. Bu defa sadece 2 gün sürdü. Bu ay bütün gebelik belirtilerim vardı kendimi hamile gibi hissediyorum açıkçası. Önce kahverengi akıntım oldu ardıbdan gece uyutmayacak şekilde sancılı adete döndü 2 güb sürdü pıhtılı ve koyu bordo gibiydi. O günden sonra da hala kanverengi damla şeklinde akıntım oluyor. Mide bulantısı ve baş dönmesi var. Bu şekilde hamile olan var mı bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Kimi adet gördüm ama hamileymişim falan diyince aklım karıştı

Ne durumdasınız test yaptınız mı ?

Ella adet gecikmesi yapıyor benim döngümü bozmuştu 1 ay hiç adet olmamıştım

Back