Hamile olma ihtimalim var mı ??

angelogretmen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2024
6
1
29
Merhaba, burada yeniyim. 1 buçuk yıllık evliyim. Çocuk düşünüyoruz Allahın izniyle. 5 ay kadar denedik olmadı. En son 2 hafta önce doktora gittik. Beni muayene etti, sağlıklı olduğumu bir engel olmadığını söyledi. Q folin folik asit verdi, kullanıyorum. P.c uygulamasından (pembe olan) takip ediyorum. Oraya göre adetim 2 gün gecikti. Pepapp uygulamasına göre ise 3 hün vardı bunu anlayamadım. Neyse ben gecikince merak ettim. test yaptım, silik çıktı. 3. Günde adet oldum. Ama hiçbir ağrı, sızı olmadan. Normalde adet öncesinde belim ağrırdı onunla hissederdim. Adet olup hamile olma ihtimali yok değil mi ?

Adet olup hamile olma ihtimali yok canım malesef yani bende pepapp kullanıyorum bu uygulama doğru gösteriyor pepapp uygulamasına göre mi adet oldun yaptığın testin markası neydi bazı markalar yalancı pozitif gösteriyoe burda çok okudjm

Pepapp ı burada görüp indirdim. Öncesinde adet takvimi diye kitap üzerinde çiçek simgesi olan bir uygulama kullanıyordum. Ona göre 2 gün gecikti. Pepapp ı 2 hafta önce indirdim. Son adet tarihimi kendim girmiştim. Ona göre 3 gün daha var görünüyordu. Anlayamadım yani. Önceki uygulamam hep doğru gösteriyordu tarihi ama. Testin markası loboquick trendyoldan aldım.

Normal regl kanaması gibiyse ne yazıkki daha ihtimal kalmaz regl olduğunu iddia edenler genelde yerleşme kanaması yaşıyor

Adet olduysanız malesef ihtimal yoktur. Yerleşme kanaması adetten farklı. Bir de zaten gebeyken ilk başta sürekli regl olacak gibi aynı belirtitler agrılar yaşanıyor. Sizde hiç ağrıda olmamış.bazı testler yanlış olabiliyor . Prodoctor erken gebelik günün ilk idrarıyla denemenizi öneririm. İnşallah en hayırlı zamanda bebek sahibi olmanızı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…