- 25 Eylül 2024
- 10
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi user17371827
Zevk suyundan dolayı korkularım vardı bide bu guruldamalar falan beni çok tedirgin ediyor doktora gitmeye de korkuyorum ters bi tepki alabilirim diye napıcağımı şaşırdımİçinize boşalmadan hamile kalmanız imkansızBağırsaklarınızın niye guruldadığını da en iyi doktor bilebilir. Aylardır bu sıkıntı varsa ihmal etmeyin
Üstünden 7 hafta geçti test yaptırıyorum hala negatif herhangi bir sorun çıkmaz değil miGazdır o. Bebek olsa duramazsın
Haklısınız ama insan o psikolojiye girince nası düşünceğini bilmiyo kusura bakmayınParmaklanarak hamile mi kalınır yavrucum..
Eğer bu kadar korkuyosan, hiç girmeseydin bu toplara ? Hadi girmeyi tercih ettin, korunsaydın
Hamile değilsin, stresten bağırsakların gurulduyodur.Haklısınız ama insan o psikolojiye girince nası düşünceğini bilmiyo kusura bakmayın
Arasındaki bağlantı ne diye sormakta ne? Bebek bağırsağın içinde büyür nasıl bilmezsin (!)Peki bağırsakla gebelik arasındaki bağlantı nedir? Merakımdan soruyorum.
Hem parmakla kalabiliyorlar hem de bağırsakta bebek büyütebiliyorlar mutant mübarekArasındaki bağlantı ne diye sormakta ne? Bebek bağırsağın içinde büyür nasıl bilmezsin (!)
Kızı övmeyelim iş çocukta nasıl şifalı parmakları varsa dünyada ilkleri yaşatıyorHem parmakla kalabiliyorlar hem de bağırsakta bebek büyütebiliyorlar mutant mübarek
Bu olaylar yaşandıktan sonra bağırsaklarımdan alt bölgeden sesler gelmeye başladı başka birşey ile bağlaştıramadımPeki bağırsakla gebelik arasındaki bağlantı nedir? Merakımdan soruyorum.
Gercekten aklıma ne gelicegini sasirdim karın altım hala gurulduyor ceyranda kalabilecegimi de dusundum ama 2 aydan fazla oldu gecerdi yaniTövbe tövbe stresten beyniniz mi duruyor nasıl bir bağlantı bu anlamadım hiçceyranda kalmışsınız gaz olmuştur bebek ne alaka kız 2 regl görmüşsün üstüne
5 ağustosta erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ama ne içime girdi ne de boşalma sıvısı vajinama bulaştı sadece parmaklama oldu ondan sonra 2 defa üstüne adet gördüm ama bağırsaklarım gurulduyolar 5 ağustostan önce de gurulduyodu yani toplam 2 3 aydır bağırsaklarım gurulduyor son 1 2 haftadır belim ağrıyo adet olmama 9 gün kaldı bi çok kez test yaptırdım bu zamana kadar hepsi idrar testiydi negatif çıktı ama bağırsaklarım hala gurulduyor bu da beni korkutuyo sizce hamile olma ihtimalim var mıdır ya da neden bağırsaklarım gurulduyor olabilir
Biliyorum ama vajinaya döl falan gelme ihtimali beni korkutuyorParmakla gebe kalmazsın.
Biliyorum ama vajinaya döl falan gelme ihtimali beni korkutuyor
Bacım en hamile sensin. 2 kere regl olmana rağmen hamilesin, birleşme olmamasina rağmen hamile sensin çocukta bağırsaklarında büyüyor. Cidden akıl sağlığına psikolojine yazık. Bir daha yapma böyle bir şey sende kurtul bizde kurtulalım.Gercekten aklıma ne gelicegini sasirdim karın altım hala gurulduyor ceyranda kalabilecegimi de dusundum ama 2 aydan fazla oldu gecerdi yani