• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olma ihtimalim var mı

melikeylbs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Testi yaptım bi süre sonra bakmak için geri geldim ikincisi yaygan bi pembelikteydi internetten baktım sudan geçirin çizgi duruyorsa gebelik var demektir yazmış biri yaptım sonuç böyle oldu hamile olma ihtimalim var mı sizce adetim üç gün erken oldu 1 gün azar azar geldi 3 gün kesildi sonra tekrar geldi be tekrar kesildi normalde adetlerim öyle olmaz aradan 2 gün geçti ve test yaptım emin olamadım sizce

IMG_6929.jpeg

Adet olmuşsunuz, yerleşme kanaması açık pembe veya kahverengi tonlarında 1 ped doldurmayacak kadar olur.
Testte gölge çizgi var ama bu çok idrar damlatma veya su geldiği için dağılma kaynaklı da olabilir.

5 damla idrar damlattım ikinci çizgi yayılmış dı o yüzden sudan geçirdim yayılan renkler silindi ortası kaldı adetim de normal adet gibi değildi 1 gün azar azar geldi 2-3 gün kesildi sonra tekrar azar azar geldi değişikti ve tamamen kesildi şimdide kadıklarımda çok ağrı var

Back