Hamile olma ihtimalim var mı?

kaktusdunyam

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2023
176
78
18
Bu ay esimle ilk defa korunmadik yumurtama gunlerine yakin 2 gunde 1 iliski oldu. Dun kaset test yaptim negatif cikti sonrasinda iliskiden sonra hafif pembe kanama geldi ve bugun kanama baya artti regl kanamasina benziyor adetime normalde daha 7 gun var hamile olma ihtimalim varmi ? Yerlesme kanamasi olabilirmi boyle bisey yasayan varmi daha once

Yerleşme kanaması gebeliğin genellikle 6-8. Haftalarında oluyor yani regliniz geçtikten 2-4 hafta sonrasına tekabül eder bu kadar erken belli olmaz regl olmuş olabilirsiniz adet tarihiniz geçince testi tekrarlayın

Yerleşme kanaması gebeliğin genellikle 6-8. Haftalarında oluyor yani regliniz geçtikten 2-4 hafta sonrasına tekabül eder bu kadar erken belli olmaz regl olmuş olabilirsiniz adet tarihiniz geçince testi tekrarlayın
İnternette genelde yerlesme kanamasinin reglden 4-5 gun oncesi oldugunu okumustum tabi dogrulugunu bilemiyorum takipte kalicam biterse direk bi test yapicam tesekkur ederim

Hayır canım ben adetime 11 gün kala leke görmüştüm ve adet olmam gereken günde görmüştüm. Sonra beş gün geçince test yaptım pozitifti. Olabiliyor yani

Yerlesme kanamasi yumurtlamadam 7-10 gün sonra olan birşey. siz yanliş biliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…