• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI

sude_11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2021
7
1
1
25
Merhaba arkadaşlar, eşimle 13 Ocak tarihinde korunmasız ilişkiye girdik. Hemen ertesi gün hapı kullandım. 1 hafta sonra kanamam oldu (10gün önce reglm bitmiş olmasına rağmen). Şüphelenip erken gebelik testi aldım negatif çıktı. Dün kan testi yaptırdım 0.100 çıktı. Fakat reglm 13 gün gecikti sizce hamile olabilir miyim

Merhaba arkadaşlar, eşimle 13 Ocak tarihinde korunmasız ilişkiye girdik. Hemen ertesi gün hapı kullandım. 1 hafta sonra kanamam oldu (10gün önce reglm bitmiş olmasına rağmen). Şüphelenip erken gebelik testi aldım negatif çıktı. Dün kan testi yaptırdım 0.100 çıktı. Fakat reglm 13 gün gecikti sizce hamile olabilir miyim
Kan testine göre değilsiniz 5 uzeri hamilelik oluyor çünkü bı doktora görünün adet söktürücü ilaç verir sanırım

Hamile değilsiniz. Hormon ilaçları adet düzeninizi bozar. Zaten o sayede hamileliği engelliyorlar. Adetinizi kullandığınız ilaçlar nedeniyle gecikmiştir. Telaşlanınca daha çok gecikiyor :) Rahat olun. Yine de rahatsızsanız doktora görünün. O adet söktürücü verir.

Üstüne görme olayı hamilelik sürecinde her ay düzenli şekilde mi görülür kafam çok karışık yardımcı olur musunuz ? Her ay adet görüyorum ilişki üstünden 3 ay geçti

Ya kizlar benim subat ayinda adet olmadim ama acik kirmizi pembeye yakin bi kanamam oldu ve basagrim var uyuku da var agrisiz ve göguslerde dolgunluk hissi var alt karinda yirtilma oluyo bugunde halsizlik basladi regl'im benim cok agrili gecerdi bu agrisiz gecti acaba hamile olabilme ihtimalim varmi

Ya kizlar benim subat ayinda adet olmadim ama acik kirmizi pembeye yakin bi kanamam oldu ve basagrim var uyuku da var agrisiz ve göguslerde dolgunluk hissi var alt karinda yirtilma oluyo bugunde halsizlik basladi regl'im benim cok agrili gecerdi bu agrisiz gecti acaba hamile olabilme ihtimalim varmi

Kanama regl gibi değil, günlül ped i doldurmayacak ya da onun kadarsa evet olabilirsiniz. Bunun için test yapın bence.

Back