İhtimal var tabi hem de tam %50.Hanımlar merhaba.
20 yaşındayım eşimle geri çekilmeli birliktelik yaşadık 1 ay öncesinde ve şans eseri benim yumurtlama tarihime denk geldi. Ve ondan 2 hafta sonrasında tekrar birliktelik yaşadık. Birkaç gün sonra reglin geciktiğini farkettim gebelik testi alıp yaptım negatif çıktı. Yaklaşık 1 hafta önce tekrar birlikteliğimiz oldu ve dün spora başladım. Karın bölgemde bugün biraz ağrı var, öksürünce hapşırınca dahi acıyor ve 3 gündür kahverengi hafif çok az bir kanamam vardı bugün biraz arttı. Araştırdım hamilelik belirtisi olabilir tarzında yazılar okudum. Bilgisi olan benimle paylaşabilir mi ? Hamile olabilir miyim?
Teşekkür ederimStres yapmış olabilirsin cnm ondan gecikme olmuş gibi ve en doğrusu test yapman böyle kimse yardımcı olamaz ki sana ☺☺
Hmm yeni evliyim çocuk istemiyorum iyi olmadı çokİhtimal var tabi hem de tam %50.
Stresten gecikmiş olabilir benimki stres sebebiyle her ay 4 5 gün gecikmeli geliyor.Hanımlar merhaba.
20 yaşındayım eşimle geri çekilmeli birliktelik yaşadık 1 ay öncesinde ve şans eseri benim yumurtlama tarihime denk geldi. Ve ondan 2 hafta sonrasında tekrar birliktelik yaşadık. Birkaç gün sonra reglin geciktiğini farkettim gebelik testi alıp yaptım negatif çıktı. Yaklaşık 1 hafta önce tekrar birlikteliğimiz oldu ve dün spora başladım. Karın bölgemde bugün biraz ağrı var, öksürünce hapşırınca dahi acıyor ve 3 gündür kahverengi hafif çok az bir kanamam vardı bugün biraz arttı. Araştırdım hamilelik belirtisi olabilir tarzında yazılar okudum. Bilgisi olan benimle paylaşabilir mi ? Hamile olabilir miyim?
Valla en iyi korunma yöntemi hep söylüyorum çocuk isteyip olmuyor diye stres yapmak tecrübeyle sabitHmm yeni evliyim çocuk istemiyorum iyi olmadı çok
26 günlük bir gecikme olduStresten gecikmiş olabilir benimki stres sebebiyle her ay 4 5 gün gecikmeli geliyor.
Oo 26 gün kısmını atladım sanırım gebelik olmasa bile göz ardı edilecek bir durum değil 26 günlük gecikme. Pko var mı peki düzenli miydi adetleriniz hep26
26 günlük bir gecikme oldu
3-4 gün geciktiği oluyor bazen ama bu kadar uzun değilOo 26 gün kısmını atladım sanırım gebelik olmasa bile göz ardı edilecek bir durum değil 26 günlük gecikme. Pko var mı peki düzenli miydi adetleriniz hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?