• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olma ihtimalim var mı?

Hanımlar merhaba.
20 yaşındayım eşimle geri çekilmeli birliktelik yaşadık 1 ay öncesinde ve şans eseri benim yumurtlama tarihime denk geldi. Ve ondan 2 hafta sonrasında tekrar birliktelik yaşadık. Birkaç gün sonra reglin geciktiğini farkettim gebelik testi alıp yaptım negatif çıktı. Yaklaşık 1 hafta önce tekrar birlikteliğimiz oldu ve dün spora başladım. Karın bölgemde bugün biraz ağrı var, öksürünce hapşırınca dahi acıyor ve 3 gündür kahverengi hafif çok az bir kanamam vardı bugün biraz arttı. Araştırdım hamilelik belirtisi olabilir tarzında yazılar okudum. Bilgisi olan benimle paylaşabilir mi ? Hamile olabilir miyim?
İhtimal var tabi hem de tam %50.

Tekrar test yapın riske atmayın.

Stres yapmış olabilirsin cnm ondan gecikme olmuş gibi ve en doğrusu test yapman böyle kimse yardımcı olamaz ki sana ☺️☺️

Hanımlar merhaba.
20 yaşındayım eşimle geri çekilmeli birliktelik yaşadık 1 ay öncesinde ve şans eseri benim yumurtlama tarihime denk geldi. Ve ondan 2 hafta sonrasında tekrar birliktelik yaşadık. Birkaç gün sonra reglin geciktiğini farkettim gebelik testi alıp yaptım negatif çıktı. Yaklaşık 1 hafta önce tekrar birlikteliğimiz oldu ve dün spora başladım. Karın bölgemde bugün biraz ağrı var, öksürünce hapşırınca dahi acıyor ve 3 gündür kahverengi hafif çok az bir kanamam vardı bugün biraz arttı. Araştırdım hamilelik belirtisi olabilir tarzında yazılar okudum. Bilgisi olan benimle paylaşabilir mi ? Hamile olabilir miyim?
Stresten gecikmiş olabilir benimki stres sebebiyle her ay 4 5 gün gecikmeli geliyor.

26

26 günlük bir gecikme oldu
Oo 26 gün kısmını atladım sanırım gebelik olmasa bile göz ardı edilecek bir durum değil 26 günlük gecikme. Pko var mı peki düzenli miydi adetleriniz hep

Iyi dayanmışsınız 26 gün ben gecikme olduğunda hergün olana kadar erken gebelik normal test ne bulursam yapıyordum 🙄

karın ağrınız spor yüzünden olabilir illa bebek yada adet diye birsey değil spor dada aynı ağrılar yaşanır hemen hemen ve evliyseniz neden bu kadar kasıyorsunuz ki anası belli babası belli olmuş okursalar dünyaya bir mücize getirme mutluluğu yaşarsınız ne güzel bence cok sokmayın kendinizi

Back