Hamile olma ihtimalim var mı?

Br idrar testi yapın derim senelerce evli olan çiftler bile dikkat etmesine rağmen bu şekilde hamile kalabliyor. İdrar sonucuna göre kan testi yaptırın. İnşAllah hamile değilsindir güzelim arkadaşların da dediği böyle şeylere dikkat edin sonra dönüşü olmayan yıllara girmek zorunda kalırsanız erkekler keyfine bakar sonrasının da öncesinin de sıkıntısını kadın yaşar.

haklısınız teşekkür ederim test yapacağım bu hafta içerisinde

Zor gibi görünüyor şu an, yani birleşme olmadıysa eğer.. Ama sürtünme den, bakire iken gebe kalanlar var, sen bi test al. Eczaneye gidip. Onda çıkar zaten. Umarım gönlünden geçenler olur, negatifi görürsen de dr. Git derim. Çünkü normal değil, bu kadar gecikmesi. Hiç değilse adet söktürücü verir.

çok teşekkür ediyorum cevabınız için bugün regl oldum yine de regl bitiminde doktora gideceğim çünkü 25 gün gecikmeli oldum yani normal değil bence de

çok teşekkür ediyorum cevabınız için bugün regl oldum yine de regl bitiminde doktora gideceğim çünkü 25 gün gecikmeli oldum yani normal değil bence de
Şükürler olsun :) Seninle bende gerildim burda okuyunca Evet bi dr a git testlerinle beraber ilaç verir, eğer yine cinsellik içinde bulunacaksan doktoruna danışara doğum kontrol hapı da kullanabilirsin, hem gebeligi engelliyor, hem adeti düzenliyor, hem kistleri tedavi ediyor. Kendine iyi bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…