Gebeliğe Hazırlık Hamile olma ihtimalim var mı???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
812
288
103
34
Kızlar merhaba ben 3 yıllık evliyim pco var eşimde sorun yok daha önce hap tedavisi ve aşılama gördüm ama gebelik olmadı cyclos pro adet ilacı kullanıyorum bu 3.ay idi adet ilacım çarşamba bitti ve benim genel de adet ilacım bitince 2.günü parça parça sanki biitmiş gibi sökülerek gelirdi ama bu sefer öyle olmadı içime bişi düştü dedim gebelik testi yapayım sabah yaptım ve hiç bişi yemedim ve içmedim öyle testi yaptım tek çizgi gördüm dedim herhalde yok bişi dedim ama akşam tekrar baktım ikinci silik çizgiyi gördüm resimde mevcut acaba hamilelik olabilir mi???? Ayyy cok istiyorum

Eklentiler

• 20190616_092231.jpg
    20190616_092231.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 108
İnşallah hamilesindir test pozitif ama ilk 10 dakika önemliydi test için acile gidip bi kan ver istersen

Bence çizgi net ☺️ Maşallah hamilesin demek istiyorum tüm kalbimle ☺️ Testi yaptın ne kadar bekledin çizgiyi görmek için

1917pinkterest 1917pinkterest testi C Cekirdek testi dün sabah 9da yaptım ama hiçbişi yemedim içmedim sonra 2 dk filan bekledim tek çizgiyi görünce aman dikkat gene tek çizgi dedim banyoda bulunan çöp kutusuna attım akşam içime kurt düştü baktım böyle gördüm,:)) merhaba normalde adetim benim parça parça gelirdi diğer iki ay cyclos ilaç bitince 2 gün parça parça sökülerek gelir 6.gün tam gelirdi ama bu sefer gelmedi ilacım geçen çarşamba bitti testi cumartesi uyguladım bakalım çok heyecanlıyım merhaba tüp bebek düşünürken hamile mi kaldım ne olur dua edinn 🤗🤗🤗🤲🤲

1917pinkterest 1917pinkterest testi C Cekirdek testi dün sabah 9da yaptım ama hiçbişi yemedim içmedim sonra 2 dk filan bekledim tek çizgiyi görünce aman dikkat gene tek çizgi dedim banyoda bulunan çöp kutusuna attım akşam içime kurt düştü baktım böyle gördüm,:)) merhaba normalde adetim benim parça parça gelirdi diğer iki ay cyclos ilaç bitince 2 gün parça parça sökülerek gelir 6.gün tam gelirdi ama bu sefer gelmedi ilacım geçen çarşamba bitti testi cumartesi uyguladım bakalım çok heyecanlıyım merhaba tüp bebek düşünürken hamile mi kaldım ne olur dua edinn 🤗🤗🤗🤲🤲
Canım benim fikrime ve içimden geçene göre hamilesin, yarın gidip bir kan testi yaptırsana

1917pinkterest 1917pinkterest çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah yüce mevlam nasip ederse çok çok mutlu olurum tabii çünkü 3 yıldır emek veriyorum bekliyorum sabır işi bu iş ve zamanı belli değil yarın sabah kısmetse bir kez daha gebelik testi yapıcam eğer ki aynısı olur ise kan vericem ama kasık ağrım da var sanki akıntı gibi hani adetim gelir mi bu saatten sonra???

Kızlar merhaba ben 3 yıllık evliyim pco var eşimde sorun yok daha önce hap tedavisi ve aşılama gördüm ama gebelik olmadı cyclos pro adet ilacı kullanıyorum bu 3.ay idi adet ilacım çarşamba bitti ve benim genel de adet ilacım bitince 2.günü parça parça sanki biitmiş gibi sökülerek gelirdi ama bu sefer öyle olmadı içime bişi düştü dedim gebelik testi yapayım sabah yaptım ve hiç bişi yemedim ve içmedim öyle testi yaptım tek çizgi gördüm dedim herhalde yok bişi dedim ama akşam tekrar baktım ikinci silik çizgiyi gördüm resimde mevcut acaba hamilelik olabilir mi???? Ayyy cok istiyorum
Hamile olma ihtimalin yok direk hamişsin bence inşAllah doğrudur kan ver sabah

1917pinkterest 1917pinkterest çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah yüce mevlam nasip ederse çok çok mutlu olurum tabii çünkü 3 yıldır emek veriyorum bekliyorum sabır işi bu iş ve zamanı belli değil yarın sabah kısmetse bir kez daha gebelik testi yapıcam eğer ki aynısı olur ise kan vericem ama kasık ağrım da var sanki akıntı gibi hani adetim gelir mi bu saatten sonra???
Canım ben de 10 aydır böyle bir çizgi için uğraşıyorum bunun ilk 7 ayı ama yanlış yumurtlama zamanıyla çok da önemsemeyerek geçti hep hemen olacak diye düşünüyordum çünkü, ama olmuyormuş onu gördüm:) Rabbim bir gün nasip edecek inşallah inanıyorum ☺️ Hamilelik belirtisi ve adet belirtileri çok benziyor canım ayırmak çok zor ama dediğin gibi öyleyse sabah ilk idrarınla test yapıp bizimle paylaş olur mu☺️

1917pinkterest 1917pinkterest tabiki paylaşıcam merhaba hani çok umutlu da olmak istemiyorum hani gebelik testi yanlış da olabilir mi diyorum eşim de çok heveslenme dedi üzülmeyelim dedi eğer ki hakkımda hayırlısı böyle ise ne mutlu değil ise mevlam size bana isteyen herkese hayırlı zamanda hakkımızda hayırlı ise sağlıklı şekilde nasip eylesin 🤲🤲😍😍💖💖

1917pinkterest 1917pinkterest tabiki paylaşıcam merhaba hani çok umutlu da olmak istemiyorum hani gebelik testi yanlış da olabilir mi diyorum eşim de çok heveslenme dedi üzülmeyelim dedi eğer ki hakkımda hayırlısı böyle ise ne mutlu değil ise mevlam size bana isteyen herkese hayırlı zamanda hakkımızda hayırlı ise sağlıklı şekilde nasip eylesin 🤲🤲😍😍💖💖
Amin canım inşallah❤️

1917pinkterest 1917pinkterest inanın ben tek çizgi görmekten öyle yoruldum ki dün böyle görünce çok çolk farklı oluyor insan ama kesin bişi yok diye temkinli olmak zorunda kalıyorum bakalım hayırlısı ama
Sen yine dediğin gibi heveslenme canım ama bu akşam sakın ağır bir işte yapma sabahta ilk idrarla test ve bizee güzel güzel haberlerle gel inşallah☺️

1917pinkterest 1917pinkterest inanın ben tek çizgi görmekten öyle yoruldum ki dün böyle görünce çok çolk farklı oluyor insan ama kesin bişi yok diye temkinli olmak zorunda kalıyorum bakalım hayırlısı ama

bundan daha daha açık çizgi ile 3 kez bebeğimi kucağıma aldım. bana kalırsa var. bu 2.çizgi pembe renkte olmasaydı hayalet çizgi olurdu oda soluk satı idrar rengi oluyor. inşallah can sağlığı ile kucağına alırsın yarın ilk idrar ile yağ merak ettim şimdi. eğer gene silik çıkarsa hemen özelde kan testine gidersin.

Keşke bi 5 dk bekleseydin. Bekleme çizgisi de olabilir akşam baktım diyorsun çünkü. Ama ben ne bembeyaz testlerimi biliyorum akşam hala beyaz. Burada bebek var görünüyor. Ve ben kendi testlerimden şunu anladım, az da olsa cizgi varsa bebek var demektir. Yoksa bembeyaz oluyor. Tabi sağlam testler için gecerli bu. Insallah hamilesindir.

İnşallah canım benimde geç çıktı ama bu kadar belirgin hatalı test olmaz diye düşünüyorum bence hamilesin ama varsa elinde bir test daha yapıp hemen kesinlestirebilirsin içinde rahatlar ben iki gebeligimdede sabah ilk idrarda öğrendim ve sırf merakından gün içinde normal idrarlada test yaptım ogun ikisindede pozitif çıktı yani hamileysen cikiyo kuzum

Canım neredeyse hikayelerimiz aynı 3 yılıdır uğraşıyorum 4 yıllık evliyim bende en son 2 ay aşılama denedim ve tutmadı😔şuan regl bekliyorum sonra ne yaprmarim bilmiyorum hiçbir şey gelmiyor icimden😔yarın sabah inşallah çift çizgi yı görürsün çok mutlu olursun 🙏😊

Back