- 6 Nisan 2018
- 70
- 58
- 8
- 33
- Konu Sahibi paristesontango
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir takip etmeme rağmen ilk konumu açmak bugüne kısmet oldu. 27 yaşında 1 buçuk yıllık evli bir kadınım. Evlendigim günden geçen aya kadar yasmin doğum kontrol yapını kullandım. Ardından eşimle beraber aldığımız karar neticesinde ilacı bıraktım ve olmam gereken zamanda adet oldum. Sonrasında bir ay daha kullanayim öyle bırakayım ilacı dedim 3 gün daha ilacı kullandım ve tekrar bir karar değişikliği ile ilacı bıraktım. Ve ben o ay ilacı bıraktıktan sonra bir daha adet oldum. Yani bir ay içinde iki kez oldum. Doktora sorduğumda 3 gün de kullansam bırakınca yine adet olabileceğim yönünde bilgi verildi bana. Asıl sorunum şu, evlenmeden önce de düzensiz bir takvimim vardı ancak yasmin bunu çok duzeltmisti. Cumartesi adet olmam gerekirken olmadım. Ben yine duzensizlikten kaynaklanıyor sanıyordum ancak üç gündür açık kahverengi bir akintiyla karşılaştım. Bu üç gündür az miktarda devam ediyor. Dün de dahil olmak üzere test yaptım ama sonuç negatif. Sizce bunun sebebi nedir? Simdiden tesekkur ederim