Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamile olma ihtimalim var mı? psikolojik mi oluyor?
3 aydır deniyoruz eşimle 3 aydır da gecikmeden regl oluyorum fakat aşırı açlık mide kazınması var başka bir şeyle alakası olabilir mi bunun ( stresliyim aşırı)
Ben de öyleyim. 3 aydır deniyoruz reglime 5 gün var hala olmadım ama test yaptığımda negatif çıkıyor. ama beni görsen mide bulantısı açlık uyku hali hepsi mevcut. Bence bu bizim beynimizin bize oynadığı oyun. Çok düşünmekten öyle olmasa bile öyle hissetmeye başladık.
3 aydır deniyoruz eşimle 3 aydır da gecikmeden regl oluyorum fakat aşırı açlık mide kazınması var başka bir şeyle alakası olabilir mi bunun ( stresliyim aşırı)
Böyle durumlarda psikoloji insana çok kötü bir oyun oynuyor. tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorsun gibi bile oluyor. Sakın stres yapma ama stres hamile kalmayı etkiler