Adet im aslında gecikmedi tam gelme zamanı normal zaman bu günlerde gelmesi lazım ben 10 gündür ağrı çekip gelmemesini anlamadım.
Eğer 1 hafta daha olmazsam o zaman tabi 1 test daha yapar doktora falan giderim ama olma ihtimali var mı spor yapmayaym mı diye sormak istedim kızlar.
Canm bende adete 1 hafta kala ağrılarım başlamıştı ve adet olacağım sanmıştım.normalde adet olmadan sancı falan olmazdı bende. Sonra kan testi yaptırdım hamileyiiimm. İnşallh sende hamilesindir. Bence bi kan testi yaptır. Aklında şüpe kalmasın enazından.Adet im aslında gecikmedi tam gelme zamanı normal zaman bu günlerde gelmesi lazım ben 10 gündür ağrı çekip gelmemesini anlamadım.
Eğer 1 hafta daha olmazsam o zaman tabi 1 test daha yapar doktora falan giderim ama olma ihtimali var mı spor yapmayaym mı diye sormak istedim kızlar.
Yarın tekrar evde test yapacağım cnm çıkmazsa öyle giderim cnm kan testi için ama ben hamile kalmak istemiyorum 3 ay sonra düşünüyorum cnm biraz sağlık problemim var burun ameliyatı olacağım lazer epilasyona gidiyorum oda Mayıs gibi bitecek ve Mayis da kpss ye hazırlanıyorum Mayıs da sınava gireceğim stresli bi süreç benim eşim de sınava girecek. Ayrıca 10 kilo fazlam var bi taraftan onları vermeye çalışıyorumb
Canm bende adete 1 hafta kala ağrılarım başlamıştı ve adet olacağım sanmıştım.normalde adet olmadan sancı falan olmazdı bende. Sonra kan testi yaptırdım hamileyiiimm. İnşallh sende hamilesindir. Bence bi kan testi yaptır. Aklında şüpe kalmasın enazından.
Hmm. Hakkında hayırlısı neyse o olsun.ama kan testi yaptır sonra devam et bence. bebek varsa allah korusun bişey olabilir.vicdan azabı çekme sonra. Şimdi başka işlerle falan uğraşıyosun ya kafan rahatladıysa ve kısmetindede varsa olmuştur belkide.Yarın tekrar evde test yapacağım cnm çıkmazsa öyle giderim cnm kan testi için ama ben hamile kalmak istemiyorum 3 ay sonra düşünüyorum cnm biraz sağlık problemim var burun ameliyatı olacağım lazer epilasyona gidiyorum oda Mayıs gibi bitecek ve Mayis da kpss ye hazırlanıyorum Mayıs da sınava gireceğim stresli bi süreç benim eşim de sınava girecek. Ayrıca 10 kilo fazlam var bi taraftan onları vermeye çalışıyorumo yüzden şimdi düşünmüyorum ama tabi Allah uygun gördü ise de artık anne olmaya hazırlanmaya başlarım. Evde ki testi erken yaptım diye de net sonuç çıkmamış olabilir yarın tekrar yapacağım
Bu gün sabah 9 buçuk gibi test yaptım iki çizgi çıktı ve sanırım hamileym. Kan testi yaptırmaya gittim ama sağlık ocağı sabah 9-10 arası alıyormus kanı yetişemedim. Özel bi poliklinige gittim mahalle de ki orası da ertesi gün 4 te çıkıyor sonuç dedi. Devlet Hastanesine gittim muayene olmadan test yapmıyoruz muayene için yarına gün verdi ama ben şimdi öğrenmek istiyorum. Gebze ye yakınm ben şimdi eşim işten gelince 3 buçuk gibi geliyor. Gelince Gebze de bi özel hastane var gün içinde sonuç veriyormus oraya gidelim diyeceğim. Bugün öğrenmem gerekYa eger hamileysen yazarmisin canim bende adet sonu hamile kalmis olabilirim belki ama daha adetim gecikmedi test yapmiyorum o yuzden ben gecen ayin 15 inde adet olmustum sen benden daha once ogrenirsin muhtemelen
Bu arada cnm ilişki nin üstünden 3 hafta geçsin tam adet olacağın günler de hamilelik hormonu salgıliyo sanırım vücut çünkü benim geçen pazartesi günü Akşam test yaptım tek çizgi çıktı şimdi hem sabah yaptım hem adet zamanım şimdi tamBu gün sabah 9 buçuk gibi test yaptım iki çizgi çıktı ve sanırım hamileym. Kan testi yaptırmaya gittim ama sağlık ocağı sabah 9-10 arası alıyormus kanı yetişemedim. Özel bi poliklinige gittim mahalle de ki orası da ertesi gün 4 te çıkıyor sonuç dedi. Devlet Hastanesine gittim muayene olmadan test yapmıyoruz muayene için yarına gün verdi ama ben şimdi öğrenmek istiyorum. Gebze ye yakınm ben şimdi eşim işten gelince 3 buçuk gibi geliyor. Gelince Gebze de bi özel hastane var gün içinde sonuç veriyormus oraya gidelim diyeceğim. Bugün öğrenmem gerek(( gece yoksa gözüme uyku girmez
Hmm. Hakkında hayırlısı neyse o olsun.ama kan testi yaptır sonra devam et bence. bebek varsa allah korusun bişey olabilir.vicdan azabı çekme sonra. Şimdi başka işlerle falan uğraşıyosun ya kafan rahatladıysa ve kısmetindede varsa olmuştur belkide.
ya kusura bakmayın da sizin gibileri anlayamıyorum.Yarın tekrar evde test yapacağım cnm çıkmazsa öyle giderim cnm kan testi için ama ben hamile kalmak istemiyorum 3 ay sonra düşünüyorum cnm biraz sağlık problemim var burun ameliyatı olacağım lazer epilasyona gidiyorum oda Mayıs gibi bitecek ve Mayis da kpss ye hazırlanıyorum Mayıs da sınava gireceğim stresli bi süreç benim eşim de sınava girecek. Ayrıca 10 kilo fazlam var bi taraftan onları vermeye çalışıyorumo yüzden şimdi düşünmüyorum ama tabi Allah uygun gördü ise de artık anne olmaya hazırlanmaya başlarım. Evde ki testi erken yaptım diye de net sonuç çıkmamış olabilir yarın tekrar yapacağım
Ya dayanamadim bende az once yaptim ama negatifBu arada cnm ilişki nin üstünden 3 hafta geçsin tam adet olacağın günler de hamilelik hormonu salgıliyo sanırım vücut çünkü benim geçen pazartesi günü Akşam test yaptım tek çizgi çıktı şimdi hem sabah yaptım hem adet zamanım şimdi tam
Cnm kan testi sonucu 490 çıktı cnm yani 50 üstü olunca hamile oluyormussun 2 haftalik hamile çıktım. Yarın sonuçlar ile ultrason ile muayene olacağım dış gebelik olmasından da endişe duyuyorum bakalım yarın tam net olcakYa dayanamadim bende az once yaptim ama negatifsuan senin yazdiklarin bana umut oldu eger adet olmazsam haftaya birdaha deniycem.Kan testi sonuclarinida bekliyorumm simdiden hayirli ugurlu olsun
Muayne oldunmu herhangi bi sorun varmiymis bende yarin kan testinemi gitsem diye dusunuyorum belim sanki adet olucakmism gibi agriyo bilemiyorum ya uffCnm kan testi sonucu 490 çıktı cnm yani 50 üstü olunca hamile oluyormussun 2 haftalik hamile çıktım. Yarın sonuçlar ile ultrason ile muayene olacağım dış gebelik olmasından da endişe duyuyorum bakalım yarın tam net olcak
Biraz cahilm bu konuda :) evet 4 haftalik hamileym doktor öyle dedi. Ben adet gününü hesap yapmıyormusum. Inşallah sağlıkli olur isteyerek olmadı ama şimdi hamile olduğuma sevinyorum :) çok kolay kabullendim.Öncelikle hayırlı olsun.10 hatta 5 üzeri değerler pozitif demektir.2 haftalik hamile değilsin. Hamilelik son adet tarihinin başladığı günden itibaren hesaplanır. Yani 10 şubatta başladıysa son adetin,4 haftalik hamilesin demektir.Dış gebelik midir vs diye düşünme.2 hafta içinde lazere gittiysen doktoruna söyle mutlaka.hersey nasip zamanlama ile olmuyor bu isler vakti gelince oluyor.tadını çıkar bu haberin mutlu bir evliliğin varsa :) değerine göre cuma günü falan gebelik kesesini görürsün iki hafta sonrası da inşallah kalp atışlarıni
Cnm benim de ağrı çoktu adet zannettim ben hatta. Doktor ultrason da hafta ya görünür dedi. Şimdi alttan ultrason aletini soktu muayene yaptı kese yi gördü gibi oldu ama net değildi. Haftaya çarşamba görünecek inşallah sağlık durumu haftaya belli olcakMuayne oldunmu herhangi bi sorun varmiymis bende yarin kan testinemi gitsem diye dusunuyorum belim sanki adet olucakmism gibi agriyo bilemiyorum ya uff
Kan testi de yaptırabilirsin cnmBen de 10 şubatta adet olmustm en son ama 2 defa evde test yaptim negatif cikti.kasik ağrım var .sürekli bir batma var .bol bol idrara çıkma ama sonuç negatif.sanırım adet olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?