- 22 Ocak 2016
- 1.079
- 831
- 43
Arkadaşlar adet im bittiği gün banyo yaptım sonra korunmadan ilişkiye girdik 16 Şubat günü. ben söylemesi ayip üstte idim ve Spermler aktı tabi haliyle.. sonra hemen ardından banyo yaptım zaten. Yumurtlama dönemi içinde olmadığım için adet daha yeni bitti zaten olmaz diye düşündüm ama yaklaşık 1 haftadır adet olcak gibi ağrı çekiyorum ağrınin şiddetli artıyor her gün. Ayın 10 un da oldum geçen ay. Her ay 3-5 gün erken gelir adetim. Ama öyle ağrı var ki sanki olacağım ve bana garip gelen 1 haftadır hatta 10 gün oldu belki ağrı çekiyorum normalde adet olmadan 2-3 gün önce olur ağrım. Böyle hafif sarı alıntı oluyor geldi adet diye bakıyorum yok. Lazer epilasyona gidiyorum geçen salı seansım vardı ve içime kurt düştü hamile olurum bi de diye düşündüm lazer bebeğe zarar verir bi de diye hamilelik testi yaptım tek çizgi çıktı zaten adet olacak gibi ağrı vardi hiç değilim diye düşünüyorum ama bu ağrı geçmiyor ve adet falan da geldiği yok. Hiç gecikmez aksine erken bile gelir adetm ( bi de ben spor yapıyorum kızlar bi de hamile isem bebeğe zarar gelir diye korkuyorum ama değilim diye düşünüyorum test yaptım çünkü. Ama internette bende ki bu ağrılar için erken hamilelik belirtisi diyo ((