• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olma ihtimalim var mı lütfen çok ağrı çekiyorum

Rossella

♡^♡♧○
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.079
831
43
Arkadaşlar adet im bittiği gün banyo yaptım sonra korunmadan ilişkiye girdik 16 Şubat günü. ben söylemesi ayip üstte idim ve Spermler aktı tabi haliyle.. sonra hemen ardından banyo yaptım zaten. Yumurtlama dönemi içinde olmadığım için adet daha yeni bitti zaten olmaz diye düşündüm ama yaklaşık 1 haftadır adet olcak gibi ağrı çekiyorum ağrınin şiddetli artıyor her gün. Ayın 10 un da oldum geçen ay. Her ay 3-5 gün erken gelir adetim. Ama öyle ağrı var ki sanki olacağım ve bana garip gelen 1 haftadır hatta 10 gün oldu belki ağrı çekiyorum :( normalde adet olmadan 2-3 gün önce olur ağrım. Böyle hafif sarı alıntı oluyor geldi adet diye bakıyorum yok. Lazer epilasyona gidiyorum geçen salı seansım vardı ve içime kurt düştü hamile olurum bi de diye düşündüm lazer bebeğe zarar verir bi de diye hamilelik testi yaptım tek çizgi çıktı zaten adet olacak gibi ağrı vardi hiç değilim diye düşünüyorum ama bu ağrı geçmiyor ve adet falan da geldiği yok. Hiç gecikmez aksine erken bile gelir adetm :(( bi de ben spor yapıyorum kızlar bi de hamile isem bebeğe zarar gelir diye korkuyorum ama değilim diye düşünüyorum test yaptım çünkü. Ama internette bende ki bu ağrılar için erken hamilelik belirtisi diyo :(((

Adet im aslında gecikmedi tam gelme zamanı normal zaman bu günlerde gelmesi lazım ben 10 gündür ağrı çekip gelmemesini anlamadım.
Eğer 1 hafta daha olmazsam o zaman tabi 1 test daha yapar doktora falan giderim ama olma ihtimali var mı spor yapmayaym mı diye sormak istedim kızlar.

b
Adet im aslında gecikmedi tam gelme zamanı normal zaman bu günlerde gelmesi lazım ben 10 gündür ağrı çekip gelmemesini anlamadım.
Eğer 1 hafta daha olmazsam o zaman tabi 1 test daha yapar doktora falan giderim ama olma ihtimali var mı spor yapmayaym mı diye sormak istedim kızlar.
Canm bende adete 1 hafta kala ağrılarım başlamıştı ve adet olacağım sanmıştım.normalde adet olmadan sancı falan olmazdı bende. Sonra kan testi yaptırdım hamileyiiimm. İnşallh sende hamilesindir. Bence bi kan testi yaptır. Aklında şüpe kalmasın enazından.

b

Canm bende adete 1 hafta kala ağrılarım başlamıştı ve adet olacağım sanmıştım.normalde adet olmadan sancı falan olmazdı bende. Sonra kan testi yaptırdım hamileyiiimm. İnşallh sende hamilesindir. Bence bi kan testi yaptır. Aklında şüpe kalmasın enazından.
Yarın tekrar evde test yapacağım cnm çıkmazsa öyle giderim cnm kan testi için ama ben hamile kalmak istemiyorum 3 ay sonra düşünüyorum cnm biraz sağlık problemim var burun ameliyatı olacağım lazer epilasyona gidiyorum oda Mayıs gibi bitecek ve Mayis da kpss ye hazırlanıyorum Mayıs da sınava gireceğim stresli bi süreç benim eşim de sınava girecek. Ayrıca 10 kilo fazlam var bi taraftan onları vermeye çalışıyorum :( o yüzden şimdi düşünmüyorum ama tabi Allah uygun gördü ise de artık anne olmaya hazırlanmaya başlarım. Evde ki testi erken yaptım diye de net sonuç çıkmamış olabilir :( yarın tekrar yapacağım

Yarın tekrar evde test yapacağım cnm çıkmazsa öyle giderim cnm kan testi için ama ben hamile kalmak istemiyorum 3 ay sonra düşünüyorum cnm biraz sağlık problemim var burun ameliyatı olacağım lazer epilasyona gidiyorum oda Mayıs gibi bitecek ve Mayis da kpss ye hazırlanıyorum Mayıs da sınava gireceğim stresli bi süreç benim eşim de sınava girecek. Ayrıca 10 kilo fazlam var bi taraftan onları vermeye çalışıyorum :( o yüzden şimdi düşünmüyorum ama tabi Allah uygun gördü ise de artık anne olmaya hazırlanmaya başlarım. Evde ki testi erken yaptım diye de net sonuç çıkmamış olabilir :( yarın tekrar yapacağım
Hmm. Hakkında hayırlısı neyse o olsun.ama kan testi yaptır sonra devam et bence. bebek varsa allah korusun bişey olabilir.vicdan azabı çekme sonra. Şimdi başka işlerle falan uğraşıyosun ya kafan rahatladıysa ve kısmetindede varsa olmuştur belkide.

Ya eger hamileysen yazarmisin canim bende adet sonu hamile kalmis olabilirim belki ama daha adetim gecikmedi test yapmiyorum o yuzden ben gecen ayin 15 inde adet olmustum sen benden daha once ogrenirsin muhtemelen

Ya eger hamileysen yazarmisin canim bende adet sonu hamile kalmis olabilirim belki ama daha adetim gecikmedi test yapmiyorum o yuzden ben gecen ayin 15 inde adet olmustum sen benden daha once ogrenirsin muhtemelen
Bu gün sabah 9 buçuk gibi test yaptım iki çizgi çıktı ve sanırım hamileym. Kan testi yaptırmaya gittim ama sağlık ocağı sabah 9-10 arası alıyormus kanı yetişemedim. Özel bi poliklinige gittim mahalle de ki orası da ertesi gün 4 te çıkıyor sonuç dedi. Devlet Hastanesine gittim muayene olmadan test yapmıyoruz muayene için yarına gün verdi ama ben şimdi öğrenmek istiyorum. Gebze ye yakınm ben şimdi eşim işten gelince 3 buçuk gibi geliyor. Gelince Gebze de bi özel hastane var gün içinde sonuç veriyormus oraya gidelim diyeceğim. Bugün öğrenmem gerek :((( gece yoksa gözüme uyku girmez

Bu gün sabah 9 buçuk gibi test yaptım iki çizgi çıktı ve sanırım hamileym. Kan testi yaptırmaya gittim ama sağlık ocağı sabah 9-10 arası alıyormus kanı yetişemedim. Özel bi poliklinige gittim mahalle de ki orası da ertesi gün 4 te çıkıyor sonuç dedi. Devlet Hastanesine gittim muayene olmadan test yapmıyoruz muayene için yarına gün verdi ama ben şimdi öğrenmek istiyorum. Gebze ye yakınm ben şimdi eşim işten gelince 3 buçuk gibi geliyor. Gelince Gebze de bi özel hastane var gün içinde sonuç veriyormus oraya gidelim diyeceğim. Bugün öğrenmem gerek :KK43:(( gece yoksa gözüme uyku girmez
Bu arada cnm ilişki nin üstünden 3 hafta geçsin tam adet olacağın günler de hamilelik hormonu salgıliyo sanırım vücut çünkü benim geçen pazartesi günü Akşam test yaptım tek çizgi çıktı şimdi hem sabah yaptım hem adet zamanım şimdi tam

Galiba hamileym 2 çizgi çıktı kısmet galiba hersey nasip. Kan testi yaptırcam
Hmm. Hakkında hayırlısı neyse o olsun.ama kan testi yaptır sonra devam et bence. bebek varsa allah korusun bişey olabilir.vicdan azabı çekme sonra. Şimdi başka işlerle falan uğraşıyosun ya kafan rahatladıysa ve kısmetindede varsa olmuştur belkide.

Yarın tekrar evde test yapacağım cnm çıkmazsa öyle giderim cnm kan testi için ama ben hamile kalmak istemiyorum 3 ay sonra düşünüyorum cnm biraz sağlık problemim var burun ameliyatı olacağım lazer epilasyona gidiyorum oda Mayıs gibi bitecek ve Mayis da kpss ye hazırlanıyorum Mayıs da sınava gireceğim stresli bi süreç benim eşim de sınava girecek. Ayrıca 10 kilo fazlam var bi taraftan onları vermeye çalışıyorum :KK43: o yüzden şimdi düşünmüyorum ama tabi Allah uygun gördü ise de artık anne olmaya hazırlanmaya başlarım. Evde ki testi erken yaptım diye de net sonuç çıkmamış olabilir :KK43: yarın tekrar yapacağım
ya kusura bakmayın da sizin gibileri anlayamıyorum.
madem 3 ay sonra istiyorsun korunmadan ilişk yaşıyorsun, sonra hamile miyim diyorsun.
korunmazsan hamile kalırsın tabi.
testin pozitif çıkmış, hayırlı olsun o zaman yani.

Bu arada cnm ilişki nin üstünden 3 hafta geçsin tam adet olacağın günler de hamilelik hormonu salgıliyo sanırım vücut çünkü benim geçen pazartesi günü Akşam test yaptım tek çizgi çıktı şimdi hem sabah yaptım hem adet zamanım şimdi tam
Ya dayanamadim bende az once yaptim ama negatif :( suan senin yazdiklarin bana umut oldu eger adet olmazsam haftaya birdaha deniycem.Kan testi sonuclarinida bekliyorumm simdiden hayirli ugurlu olsun

Ya dayanamadim bende az once yaptim ama negatif :KK43: suan senin yazdiklarin bana umut oldu eger adet olmazsam haftaya birdaha deniycem.Kan testi sonuclarinida bekliyorumm simdiden hayirli ugurlu olsun
Cnm kan testi sonucu 490 çıktı cnm yani 50 üstü olunca hamile oluyormussun 2 haftalik hamile çıktım. Yarın sonuçlar ile ultrason ile muayene olacağım dış gebelik olmasından da endişe duyuyorum bakalım yarın tam net olcak

Cnm kan testi sonucu 490 çıktı cnm yani 50 üstü olunca hamile oluyormussun 2 haftalik hamile çıktım. Yarın sonuçlar ile ultrason ile muayene olacağım dış gebelik olmasından da endişe duyuyorum bakalım yarın tam net olcak
Muayne oldunmu herhangi bi sorun varmiymis bende yarin kan testinemi gitsem diye dusunuyorum belim sanki adet olucakmism gibi agriyo bilemiyorum ya uff

Öncelikle hayırlı olsun.10 hatta 5 üzeri değerler pozitif demektir.2 haftalik hamile değilsin. Hamilelik son adet tarihinin başladığı günden itibaren hesaplanır. Yani 10 şubatta başladıysa son adetin,4 haftalik hamilesin demektir.Dış gebelik midir vs diye düşünme.2 hafta içinde lazere gittiysen doktoruna söyle mutlaka.hersey nasip zamanlama ile olmuyor bu isler vakti gelince oluyor.tadını çıkar bu haberin mutlu bir evliliğin varsa :) değerine göre cuma günü falan gebelik kesesini görürsün iki hafta sonrası da inşallah kalp atışlarıni

Öncelikle hayırlı olsun.10 hatta 5 üzeri değerler pozitif demektir.2 haftalik hamile değilsin. Hamilelik son adet tarihinin başladığı günden itibaren hesaplanır. Yani 10 şubatta başladıysa son adetin,4 haftalik hamilesin demektir.Dış gebelik midir vs diye düşünme.2 hafta içinde lazere gittiysen doktoruna söyle mutlaka.hersey nasip zamanlama ile olmuyor bu isler vakti gelince oluyor.tadını çıkar bu haberin mutlu bir evliliğin varsa :) değerine göre cuma günü falan gebelik kesesini görürsün iki hafta sonrası da inşallah kalp atışlarıni
Biraz cahilm bu konuda :) evet 4 haftalik hamileym doktor öyle dedi. Ben adet gününü hesap yapmıyormusum. Inşallah sağlıkli olur isteyerek olmadı ama şimdi hamile olduğuma sevinyorum :) çok kolay kabullendim.

Muayne oldunmu herhangi bi sorun varmiymis bende yarin kan testinemi gitsem diye dusunuyorum belim sanki adet olucakmism gibi agriyo bilemiyorum ya uff
Cnm benim de ağrı çoktu adet zannettim ben hatta. Doktor ultrason da hafta ya görünür dedi. Şimdi alttan ultrason aletini soktu muayene yaptı kese yi gördü gibi oldu ama net değildi. Haftaya çarşamba görünecek inşallah sağlık durumu haftaya belli olcak

Ben de 10 şubatta adet olmustm en son ama 2 defa evde test yaptim negatif cikti.kasik ağrım var .sürekli bir batma var .bol bol idrara çıkma ama sonuç negatif.sanırım adet olacağım

rosellaa rosellaa Can'ım sen kaç gün arayla test yapmıştın bendede aynı sorun var inşallah hamileyimdir çok heyecanlıyım :anneadayı:

Back