Hamile olma ihtimalim var mı acill

nzmxnzmzm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
17
1
17
Kızlar merhaba bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bundan bi 2 hafta öncesinde ilişkiyi yaşarken ufak tefek hatalar oldu ama korkutuyor insanı yinede prezervatifi yanlışlıkla ters takınca yani takmak değilde değdirmek diyelim acaba bi sıvı bulaşmışmıdır diye sıçramış mıdır diye bi korktum adetim 6 gün gecikti ama bu 6 gündür her gün adrt olayım diye beklediğim içim stres yapıyorum ve de 4 hafta önce adrt dönemimden hemen sonra kullandığım ertesi gün hapı 3gün kanama yaptı bu da geciktirebilir mi diye şüphe ettim mevsim geçişleride zaten geciktiriyormuş 1 gündür karnımda kramp kasılmalar var genital bölgemdede hafif ağrılar oluyor acaba adet olacağım için midir tüm sorular kafamı karıştırdığı için regl olamıyorum diye düşündüm bugün test yapmayı düşündüm ama onunda yanıltıcı sonuç vermesi falan kafamı karıştırıyor herhangi bi belirtim de yok Allah korusun tabide sizce öyle bi durum var mıdır?

Evet sanırım tam rahatladım diyorum tekrsr aklım karışıyor dünden bu yana hâlâda karnım da bi ağrı var
Normalde adet olmadan bir iki gün önce başım ağrır ayırt edilebilecek bi şekilde günler önce bunu yaşadım adet olacağım dedim ama olmadım böylesi dahada kötü etkiledi beni

Bir kadin hayatinda bir kere ertesi gün hapı kullanabilir…

Bundan sonra asla ertesi gün haoı kullanma.
Kendini maf edersin. Çocugum olsun diye uğraşırsın ilerde bu hap yüzünden bir daha asla kullanma…

Belki hormonların pek parlak değil ertesi gün hapı maf etmiş olabilir hormonları. Bence öyle…

Sizlerde ki bir cahil cesaretidir gidiyor bu hapı kullanıyorsunuz.

Bir kadin hayatinda bir kere ertesi gün hapı kullanabilir…

Bundan sonra asla ertesi gün haoı kullanma.
Kendini maf edersin. Çocugum olsun diye uğraşırsın ilerde bu hap yüzünden bir daha asla kullanma…

Belki hormonların pek parlak değil ertesi gün hapı maf etmiş olabilir hormonları. Bence öyle…

Sizlerde ki bir cahil cesaretidir gidiyor bu hapı kullanıyorsunuz.
Daha öncesinde bi hormon sorunum yoktu testleri yaptırmıştım bu kullanmamda ilk değil 1 yıl önce ama daha önceki kullanımım tek hap değil günlük olandı o da doktor bilgisiyle ve yani onun sonrasında yaptıkları hormon testindede bi sorun yoktu

Kullandığınız hap hormon dengenizi bozabilir bence başka bir korunma yöntemi deneyin bu ilerde çocuk için sağlık sorunu oluşturabilir
Evet bende öyle düşündüm çünkü adetim bittikten 1 gün sonra kullanmıştım ve 3 gün tekrsr kanamam oldu hapın yan etkileri arasında yazıyordu belkide bu durum adeti uzatmıştır diye düşündüm ama doğru mu bilmiyorum

Kızlar merhaba bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bundan bi 2 hafta öncesinde ilişkiyi yaşarken ufak tefek hatalar oldu ama korkutuyor insanı yinede prezervatifi yanlışlıkla ters takınca yani takmak değilde değdirmek diyelim acaba bi sıvı bulaşmışmıdır diye sıçramış mıdır diye bi korktum adetim 6 gün gecikti ama bu 6 gündür her gün adrt olayım diye beklediğim içim stres yapıyorum ve de 4 hafta önce adrt dönemimden hemen sonra kullandığım ertesi gün hapı 3gün kanama yaptı bu da geciktirebilir mi diye şüphe ettim mevsim geçişleride zaten geciktiriyormuş 1 gündür karnımda kramp kasılmalar var genital bölgemdede hafif ağrılar oluyor acaba adet olacağım için midir tüm sorular kafamı karıştırdığı için regl olamıyorum diye düşündüm bugün test yapmayı düşündüm ama onunda yanıltıcı sonuç vermesi falan kafamı karıştırıyor herhangi bi belirtim de yok Allah korusun tabide sizce öyle bi durum var mıdır?
Maydonoz kaynatın iyi söktürür

Testi yapmaktan neden vazgeçtiniz anlamadım adetiniz geçtiyse doğru sonuç verir yüksek ihtimalle

Merhaba arkadaşlar ben bayadir çocuk düşünüyordum korunmasız ilişkiydi olmuyordu ve tarlusal hap kullandım dokturun demesiyle bitti ilacım ve adet olmadım dün test yaptırdım bir çizgi çok belirgin diğeri ise silikti sizce nedir buraya testin sonucun fotoğrafını koymak istiyorum da bilmiyorum nasıl yapıldığını daha dün üye oldum

Merhaba arkadaşlar ben bayadir çocuk düşünüyordum korunmasız ilişkiydi olmuyordu ve tarlusal hap kullandım dokturun demesiyle bitti ilacım ve adet olmadım dün test yaptırdım bir çizgi çok belirgin diğeri ise silikti sizce nedir buraya testin sonucun fotoğrafını koymak istiyorum da bilmiyorum nasıl yapıldığını daha dün üye oldum
Kimyasal gebeliklerde öyle oluyordu

X