hamile olma ihtimalim var mı? Acil

_kadinolmak_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2018
5
0
1
28
Merhaba arkadaşlar lafı uzatmadan konuya geçmek istiyorum. Erkek arkadaşımla 14 ocak(yumurtlama dönemim) de beraber olduk ve korunmasız bir ilişkiydi. Hemen o akşam ertesi gün hapı kullandım. Ondan sonra ki 2 günde tekrar korunmasız ilişkiye girdik ama hap falan kullanmadım. Tam da misyoner pozisyonundaydık. Neyse bugün ayın 27si reglime 1 gün varken kanamam oldu büyük bir ihtimalle regl olmuşumdur çünkü yoğun bir kanamaydı. yerleşme kanaması oldugunu düşünmüyorum.Hamile kalma ihtimalim var mı yine ? İstiyorum çünkü

Neyi istiyorsun onu anlamadım ama sen hapı aldıktan sonra da birlikte olmuşsun dusukte olsa hamile olma ihtimalin var bence ayrıca kendine neden bu eziyeti yapiyorsun o hapta bir aylık hormon var Düzenini bozar birçok korunma yöntemi var

22 yaşındayım canım. ve hamile kalmayı istiyorum evlenicez zaten 1 ay sonra ve genç anne olmak istiyorum :)

genç anne olmak istiyorsan bir ay sonra yan evlenince hamile kalabilirsin
şuan ihtimal çok düşük adet olmuşsun zaten

madem istiyorsun ne diye ella içiyorsun zaten göz göre göre korunmamışsınız

genç anne olmak istiyorsan bir ay sonra yan evlenince hamile kalabilirsin
şuan ihtimal çok düşük adet olmuşsun zaten

madem istiyorsun ne diye ella içiyorsun zaten göz göre göre korunmamışsınız
Ella içtikten sonra 2 gün daha birlikte olduk ve korunmasızdık ona dayanarak hamile kalma ihtimalim var mı diye düşünmüştümm ((((

Ella içtikten sonra 2 gün daha birlikte olduk ve korunmasızdık ona dayanarak hamile kalma ihtimalim var mı diye düşünmüştümm ((((

ihtimal benim sigarayı şuan bırakmam kadar düşük
ama tavsiyem evlenene dek sabredin zaten az kalmış o zaman rahat rahat yaparsınız

Evlenmeden düğününe bir ay kala beraber oluyorsun.
O temiz gelinligi giymeye bir ay varken.
Kalsan ne olur ki zaten bir ay kala evleneceksin.

Sperm iki gün canlı kalıyor diye biliyorum. Olma ihtimalin var bence tabi kısmetinde var ise daha vakti saati gelmedi ise olmaz ama ertesi gün hapını kullanma birdaha

Evlenmeden düğününe bir ay kala beraber oluyorsun.
O temiz gelinligi giymeye bir ay varken.
Kalsan ne olur ki zaten bir ay kala evleneceksin.
Yanlış birşey olabilir ama sorgulamak bize düşmez ki bizim de çocuklarımız var dua edelim hakkında hayırlısı başka yanlışa düşmesin dahada yapabileceğimiz birşey Yok bence arkadasim

İlişkiden önce içmişsin hamile kalma ihtimalin var yumurtlaman geçmediyse o hapı yılda 2den fazla alma kısırlığa kadar gider zararı büyük

İlişkiden önce içmişsin hamile kalma ihtimalin var yumurtlaman geçmediyse o hapı yılda 2den fazla alma kısırlığa kadar gider zararı büyük
Allah korusun.
Bi uygulamadan bakıyordum yumurtlama oranı orta seviyede diyordu. Yani ovülasyondan sonraki günler birlikte olduk. E adet gördüm acaba hala ihtimal var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…