Ewet kuzum, bunlar negative.5gun gecmis kan versen cikar dicem,belki o imkanin yoktur suan. Yumurtlamam kacinci gunlerde oluyo?onu biliyomusun?Bayağı negatif farkındayım
Ewet kuzum, bunlar negative.5gun gecmis kan versen cikar dicem,belki o imkanin yoktur suan. Yumurtlamam kacinci gunlerde oluyo?onu biliyomusun
Takvimle bakıyorum 16si yazıyor, doğru mudur bilmiyorum gerçierken gebelik testi ile çıkar mı acaba? :)
Umarım benim de öyledir çok teşekkür ederimArkadaşımın da son adet tarihi 2 Kasım onunda şasmiyor gunleri çarşamba kan verdi 2061 çıktı değeri kanda olsa çıkardı diye düşünüyorum. Yinede tekrarla. Geçen ay benimde sebepsiz gecikti bu ay hamileyim.
İnşallah. Rabbim hayırlısını versinUmarım benim de öyledir çok teşekkür ederim
Hahaha dimi amaadetin kac gun oluyo? Ve yumurtlama tarihinden yaklasik emin olsaydik tahminde bulunurduk.ben baktim az once Senin icin normal takvime, 2sinde adet oldun, 7sinde bitse. 16 yumurtlama olabilir. 14gun sonra. AMA hazir program lara guven olmuyo.bazennn tutu tesaduf.erken gebelik testi, ewet yapabilirsin.Sonucta 5gun gecmis.bunuda bilemeyecekse, adindan utansin erken gebelik testi
BelkimiiiiiHahaha dimi amahemen yanımızdaki eczane nöbetçi. Belki alıp yaparım o halde
Hahaha dimi amahemen yanımızdaki eczane nöbetçi. Belki alıp yaparım o halde
Evet, tam da tahmin ettigin gibi negatif canım.. yine de hayırlısı olsun hepimizin hakkındaİnşallah. Rabbim hayırlısını versin
Belkimiiiiiben olsam catlarim kiz, simdiye kosmustum bile.bak nobetcimis ecz.senin icin ozellikle gibi yapinca bana da soyle.Tahmin istersen negative cikacak.(5gune silikte olsa gorunurdu diye dusunuyorum) Ama ,Allah bilir tabiki yinede. ❣
Helal olsun nasil söz. Rabbim en kısa zamanda nasip etsinEvet, tam da tahmin ettigin gibi negatif canım.. yine de hayırlısı olsun hepimizin hakkındahakkınızı helal edin ugrastirdim sizi de
Yanlış mesajı alintilayip attım erken gebelik testinin sonucunu, o yüzden sana tekrar yazayım kuzum, teşekkür ederim her şey içinBelkimiiiiiben olsam catlarim kiz, simdiye kosmustum bile.bak nobetcimis ecz.senin icin ozellikle gibi yapinca bana da soyle.Tahmin istersen negative cikacak.(5gune silikte olsa gorunurdu diye dusunuyorum) Ama ,Allah bilir tabiki yinede. ❣
Onemli degil gulum. AMA, keske guzel bisey diyebilseydim,vede o tahminim tutsaydiYanlış mesajı alintilayip attım erken gebelik testinin sonucunu, o yüzden sana tekrar yazayım kuzum, teşekkür ederim her şey için
Ben bi gün o iki kırmızı çizgiyi göreceğimize inanıyorum, kendine çok iyi bakOnemli degil gulum. AMA, keske guzel bisey diyebilseydim,vede o tahminim tutsaydiokadar uzuldumki suan yemin ederim anlatamam Bizim icin de Rabbim bir gun Kûn fe yekûn der insaallah.Helal olsun, naptim ki.Ah gulum beee, icime oturdu ya gece gece.
Insaallah gulum. Sende kendine iyi bak. Selam ve dua ile...En guzele emanetsin.Ben bi gün o iki kırmızı çizgiyi göreceğimize inanıyorum, kendine çok iyi bak
Ya kizlar benim subat ayinda adet olmadim ama acik kirmizi pembeye yakin bi kanamam oldu ve basagrim var uyuku da var agrisiz ve göguslerde dolgunluk hissi var alt karinda yirtilma oluyo bugunde halsizlik basladi regl'im benim cok agrili gecerdi bu agrisiz gecti acaba hamile olabilme ihtimalim varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?