• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olma ihtimalim nedir?

selinxvi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2020
70
42
3
Selamlar, bu forumda ne kadar iyi insanlar olduğunu görüp fikirlerinizi almak için kayıt oldum ve sorumu soruyorum
Son adet tarihim 2 Kasım
Ve reglim 11 senedir hiç şaşmaz 28 günde bir gelir
Yani regli 5 gün gecikti diyebiliriz
Son ilişki tarihi 2 Aralık, onun öncesi de 26-27 Kasım olması gerekli emin değilim
Üç gün önce kan verdim negatif. Bugün ucuz idrar testlerinden yaptım yine negatif. Fotoğrafını siteden yuklerim
Birkaç gün önce regli olacakmış gibi belirtilerim vardı ama şuan hiçbir şey yok halsizlik ve aşırı uyku dışında
Verdiğim tarihlere göre hamileliğin henüz belli olmamış olma ihtimali nedir yani birkaç gün sonra pozitife dönme olasılığı nedir
Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler rabbim gonlunuze göre versin ❤️

Bayağı negatif farkındayım 🥺😊

Eklentiler

• IMG_20201205_014748.webp
    IMG_20201205_014748.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20201205_014735.webp
    IMG_20201205_014735.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 71
Arkadaşımın da son adet tarihi 2 Kasım onunda şasmiyor gunleri çarşamba kan verdi 2061 çıktı değeri kanda olsa çıkardı diye düşünüyorum. Yinede tekrarla. Geçen ay benimde sebepsiz gecikti bu ay hamileyim.

Takvimle bakıyorum 16si yazıyor, doğru mudur bilmiyorum gerçi :KK43: erken gebelik testi ile çıkar mı acaba? :)
🙂adetin kac gun oluyo? Ve yumurtlama tarihinden yaklasik emin olsaydik tahminde bulunurduk.ben baktim az once Senin icin normal takvime, 2sinde adet oldun, 7sinde bitse. 16 yumurtlama olabilir. 14gun sonra. AMA hazir program lara guven olmuyo.bazennn tutu tesaduf.erken gebelik testi, ewet yapabilirsin.Sonucta 5gun gecmis.bunuda bilemeyecekse, adindan utansin erken gebelik testi 😁

Arkadaşımın da son adet tarihi 2 Kasım onunda şasmiyor gunleri çarşamba kan verdi 2061 çıktı değeri kanda olsa çıkardı diye düşünüyorum. Yinede tekrarla. Geçen ay benimde sebepsiz gecikti bu ay hamileyim.
Umarım benim de öyledir çok teşekkür ederim ❤️

🙂adetin kac gun oluyo? Ve yumurtlama tarihinden yaklasik emin olsaydik tahminde bulunurduk.ben baktim az once Senin icin normal takvime, 2sinde adet oldun, 7sinde bitse. 16 yumurtlama olabilir. 14gun sonra. AMA hazir program lara guven olmuyo.bazennn tutu tesaduf.erken gebelik testi, ewet yapabilirsin.Sonucta 5gun gecmis.bunuda bilemeyecekse, adindan utansin erken gebelik testi 😁
Hahaha dimi ama 🙈 hemen yanımızdaki eczane nöbetçi. Belki alıp yaparım o halde 😇

Hahaha dimi ama 🙈 hemen yanımızdaki eczane nöbetçi. Belki alıp yaparım o halde 😇
Belkimiiiii😁😁😁ben olsam catlarim kiz, simdiye kosmustum bile.bak nobetcimis ecz.senin icin ozellikle gibi 😁yapinca bana da soyle.Tahmin istersen negative cikacak.(5gune silikte olsa gorunurdu diye dusunuyorum) Ama ,Allah bilir tabiki yinede.🤲

Eklentiler

• PicsArt_12-05-03.08.20.webp
    PicsArt_12-05-03.08.20.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 64
Belkimiiiii😁😁😁ben olsam catlarim kiz, simdiye kosmustum bile.bak nobetcimis ecz.senin icin ozellikle gibi 😁yapinca bana da soyle.Tahmin istersen negative cikacak.(5gune silikte olsa gorunurdu diye dusunuyorum) Ama ,Allah bilir tabiki yinede.🤲
Yanlış mesajı alintilayip attım erken gebelik testinin sonucunu, o yüzden sana tekrar yazayım kuzum, teşekkür ederim her şey için ❤️

Yanlış mesajı alintilayip attım erken gebelik testinin sonucunu, o yüzden sana tekrar yazayım kuzum, teşekkür ederim her şey için ❤️
Onemli degil gulum. AMA, keske guzel bisey diyebilseydim,vede o tahminim tutsaydi 😔okadar uzuldumki suan yemin ederim anlatamam 😔Bizim icin de Rabbim bir gun Kûn fe yekûn der insaallah.Helal olsun, naptim ki.Ah gulum beee, icime oturdu ya gece gece.

Onemli degil gulum. AMA, keske guzel bisey diyebilseydim,vede o tahminim tutsaydi 😔okadar uzuldumki suan yemin ederim anlatamam 😔Bizim icin de Rabbim bir gun Kûn fe yekûn der insaallah.Helal olsun, naptim ki.Ah gulum beee, icime oturdu ya gece gece.
Ben bi gün o iki kırmızı çizgiyi göreceğimize inanıyorum, kendine çok iyi bak 🌼❤️

Ya kizlar benim subat ayinda adet olmadim ama acik kirmizi pembeye yakin bi kanamam oldu ve basagrim var uyuku da var agrisiz ve göguslerde dolgunluk hissi var alt karinda yirtilma oluyo bugunde halsizlik basladi regl'im benim cok agrili gecerdi bu agrisiz gecti acaba hamile olabilme ihtimalim varmi

Birkaç gün süren kanama olduysa ağrısız bile olsa normal regldir diye düşünüyorum 🍀 normal regl günü gibi sürdü mu yoksa tek sefere mahsus az bir kanama miydi?
Ya kizlar benim subat ayinda adet olmadim ama acik kirmizi pembeye yakin bi kanamam oldu ve basagrim var uyuku da var agrisiz ve göguslerde dolgunluk hissi var alt karinda yirtilma oluyo bugunde halsizlik basladi regl'im benim cok agrili gecerdi bu agrisiz gecti acaba hamile olabilme ihtimalim varmi

Back