Hamile olma ihtimalim nedir ? İmdat :(

Pnlpe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
1
0
1
32
Merhaba ilk defa erkek arkadaşımla beraber oldum. Adet takip programıma göre regl dönemime 11 gün vardı orta hamilelik uyarısı veriyordu buna dikkat etmedim korunmasız ilişkiye girdik hep dışarıya boşaldı 2 kere birlikte olduk bu şekilde Hamile kalma durumum olur mu ilaç vs de kullanmadım zevk suyu ile kalınır mı ? Gerçi onu da farketmedim ki Bir de birkaç gün sonra TAtile gideceğim adet geciktirici bu durumda kullanmamın bir sakıncası olabilir mi?? Yardım edin lütfen

Evet hamile olabilirsiniz bu mümkün yani .. madem bu kadar endiselisiniz neden yapiyorsunuz yahu ben bunu hic anlamicam ya ..

Bamile kalma olasılığınız yüksek zevk suyunda az da olsa sperm ve ve sizi hamile bırakmaya yeterli yeter ki Allah ol desin mümkün yani

Hamıle kalabilme dönemi ve zevk suyunda da sperm oldugu ıcın hamıle kalınabilir

En ilkel yöntemle korunmaya calismissin malesef spermlerle ic ice kalmissin
Ihtimal dusuk dahi olsa var

Ben kaldım sende kalabilirsin bence bir kere prezervatif kullanmadik 1 kere ilişki oldu hemen hamile kaldım maalesef kürtajlà sonuçlandı

Evet hamile kalmiş olabilirsiniz. Geciktiricinin bir zarari yok.

İşinizi şansa bırakmayın ertesi gün hapı kullanın.geçmiş olsun canım olur bu tür şeyler ayrıca adet geciktirici kullanmamanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…