Hamile olduğunuzu öğrendiğinizde ne hissettiniz

nisko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
33
8
1
22
Merhaba arkadaşlar ben evliliğimin 5.ayında hamile olduğumu öğrendim ve şoku üzerimden atamadım sizler nasıldınız nasıl adapte oldunuz

Merhaba arkadaşlar ben evliliğimin 5.ayında hamile olduğumu öğrendim ve şoku üzerimden atamadım sizler nasıldınız nasıl adapte oldunuz
Benim 2 .kızım şuan 2.5 aylık hala adapte olamadım insan hazır olmayınca kabullenmesi de zor inan ki

Ben 3 yıldır istiyordum ve şuan 9 haftalık hamileyim, istememe rağmen birşey hissetmedim. Kalp atışından sonra tamam dedim içimde bir mucize var. Aşırı mutluyum inanılmaz bişey bu falan da demiyorum ama gün geçtikçe onu hissetmek varlığını bilmeye alışıyorum. Kendinize zaman verin instagramda gördüğümüz o aşırı mutlu heyecanlı ağlak videolara inanmıyorum, kendinizi de kıyaslamayın. Bu zamana yayılacak bir süreçmiş gibi geliyor bana.

Ben de ilk kızım da Allah affetsin hiç istemiyordum.. evlenir evlenmez hemen kaldım. Çok ağladım çünkü ilk evliliğimin tadını çıkarmak istiyordum. Yaşım da küçüktü. Hareketlerini hissedene kadar h birşey hissetmedim açıkçası. Sonradan gerçekten içimde bebek var ya benim falan oldum doğduğun da da çok zorlandım. Evlilik yaşayamadan anne olmuştum içimde çok şey kaldı malum küçük bebek hiç birşey yapamıyorsun. Ama yine de iyi ki olmuş diyorum çünkü ben galiba hiç hazır hissedemezdim kendimi. Kızım suan 7 yaşında. Kocamın heveslendirmesine kanıp hadi çok uzun oldu 2. Çocuk olsun artık diyip 7 yıldır kullandığım dkh bıraktım 2 buçuk ay içmedim. 2 buçuk ayda 1 kere yumurtladım ve onu da değerlendirdim bu sefer olmadı hem üzüldüm hemde çok kararsız kaldım. 7 yıl sonra tekrar en başa dönmek.. bu sefer 2 çocukla.. hevesten ziyade bu sefer de biraz korku düştü içime ve tekrar hapa başladım. Sanırım benim 8 senelik evliliğim de ilk defa o dönem cesaretlenip bebek istedim ve daha hiç cesaretlenme olmadı. He hamile kalıp doğursam belki senin gibi düşünürdüm yine ama doğunca inan çok başka birşey hissediyorsun ya. Canından can çünkü. Hem dünyanın en güzel şeyi hemde en çok zor olanı. İnşallah sağ Salim kucağına almak nasip olur

Biz eşimle 4 yıldır sevgiliydik hani gezdik tozduk eğlendik ama evlenince her şey başa dönüyormuş sanki hiç gezip tozmamışız gibi bende Polikistik te vardı hep içimde korku da vardı bir yandan ya olmazsa ya da çok zorlanırsak diye bir yandan şükür de diyorum tabi ki

Evet iyice anladım isteseydikte şuan aynı böyle hissedecektim nasibi varmış alışmaya çalışınca ondan değerli birşey olmadığını anlarım sanırım

Valla cok isteyerek yaptim. Oyuzden bekliyordum zaten sasirmadim ve cok mutlu olmustum. Ama bi yandan da sigarayi nasisl birakicam diye kara kara dusunuyordum tabi beni zorlayan tek sey bu oldu. Hamile kalmak isterken bunu hic dusunmemistim

Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseyi imtihan etmesin evlatsızlık ile imtihan etmesin. Bende yaşımdan dolayı ve eşimden emin olduğum icin evlendikten 2ay sonra hamile kaldım:) aşırı bir cocuk aşkım yoktu açıkcası aman olsun işte bebegim olsun demedim hicbir zaman ilk testi gördügümde de şaşırmadım :) çogu kadın ağlıyor mesela ben ağlamadım da bizde eşim agladı :) 5 aylık oldum şuan yavaş yavaş hareket etmeye başladı aman öyle uyumuym rahatsız olur aman dikkat edeyim birsey olur diye annelik içgüdüsü bana daha yeni yüklendi ve de burda o kadar anne olmak isteyen kadın varken ya imtihan olsaydım bu daha ağırdı o yüzden Rabbime şükürler olsunnnn sizde hareketlerini hissettikce adapte olursunuz

Kız ben evliliğin 2. Ayında öğrendim hamile olduğumu şuan 5 e doğru gidiyoruz bebişle

Kız ben evliliğin 2. Ayında öğrendim hamile olduğumu şuan 5 e doğru gidiyoruz bebişle. Ben reglim geçince anladım çünkü belirtilerim farklıydı. Ve çok mutlu oldum aslında çünkü istiyorduk çocuk

Ya maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Evet doğru söylüyorsunuz Allah kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin çok zor onun için güzel yanlardan bakıp Bolca şükretmek lazım Allah bu günlerimizi aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…