Anket hamile oldugunuzu öğrendiginizde ılk kımınle paylastınız??

hamile oldugunuzu öğrendiginizde ılk kımınle paylastınız??

• Ankete Katılan
    40
tabi ki esimle.....canim ya gece ogrendik sabaha kadar uyanip uyanip testi eline alip kirmizi cizgileri kontrol ediyodu cok guzeldi.....

daha öyle bişey yaşamadım ama öğrensem dolaylı yollardan eşime söylerdim.artık bana ne alır ne yapar bilemem .

nişanlım şimdiden söyleyeyim hemen çocuk istemiyoırum dedi açıkça ama evlendiğimde böyle bir şey olursa hamile kalırsam ilk annemle paylaşacağım

İlk eşimle paylaştım,arkasından tüm aile öğrendi:)

Gamiş,
canım nişanlının öyle demesine aldırma,tecrübeli biri olarak diyebilirimki erkekler nişanlılık devresinde öyle söylüyor ama evlenince fikirleri değişiyor,benim eşimde sözüm ona çocuk istemiyordu,bende çocuklara bayılıyordum,evlendik ben çocuk sahibi olmayacağız diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim hatta eşim köpürecek sanıp aldırmayı bile düşündüm ama eşim hamileliğimi duyunca beklediğim
müjdeyi aldım diyerek havalara uçtu ve aldırmayı düşündüğüm içinde kıyametleri kopardı,şimdi Allah bağışlarsa 12 yaşında bir kızımız vara.s

eşimle paylaştımm ama ne yazıkki mutluluğumuz uzun sürmedi düştü bebeğimsenağlama

Üzülme yine olur bacım.
Allah can sağlığı versin.

Benim biraz ters oldu kızlar. tatlicadiarzu
Testi yaptım başında beklemedim heyecandan.
Eşim geldi hamilesin canım dedi.:sm_cool:
Şaşırıp ağlamaya başlamıştım. (mutluluktan haa...)

ben evlı deılım ama hamıle oldugumu ogrensen ılk once dayısına yanı abıme haber verırım hep bunun sohbetını yapıoruz ama utanırım galıba soylerken

valla ben inanamadıgım için ilk dr umla paylaştım sonrada eşime telefon açtım inanamadı yaaaaaaa dedi sonra annemlere söyledim sonr abi baktım sagır sultan bile duymuş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…