- 18 Ekim 2015
- 190
- 61
- 98
- 37
- Konu Sahibi missfibbonacci
-
Adet gecikmesi oldu muÇok Korkuyrm hamilemıyım acababende bu belirtiler yok ama
Adet gecikmesi
Adet olmadan onceki belirtilerin aynisini yasama
Bas agrisi
Gogus seklinin degismesi
Korunsaydın o Zaman?adet olacam sandım ama olmadım. 2 gün gecikti reglm, bu na hiç hazır degilim
adet olacam sandım ama olmadım. 2 gün gecikti reglm, bu na hiç hazır degilim
Koruysaydin o zaman diyen arkadaş 4 aylıkevliyim ve geçenay anca ilk deneme ggirişimlerini yapabildik oda birkez ( cok ozur diliyorum) ve ben çok acı duydum bir daha oolmadı ..ve eeşimkorundu ama o sşekilde daha çokccanım yandı ve çıkartmak zorunda kaldi ..ve eşim yok farklı sehirlerdeyz ne yapacam yaşım da var ama inanınkkaç gündür agliyorum esimde orda çok üzülüyor
Profil bilgilerinizde ogretmen oldugunuz ve 28 yasinda oldugunuzu gordum... ben de ogretmenim ben de esimden 1 yil ayri kaldim evliligimin ilk yili ayri gecti.sizi anliyorum ozur durumu atamalari subatta yapilir muhtemelen. İnşallah kavusursunuz... bunlari dusunup uzmeyin bos yere kendinizi... her seyin hayirlisi olsun...Çok mutsuzum isimede odaklanamiyrum çok yalnızım bebekli dusuneniyorum kendimi
Profil bilgilerinizde ogretmen oldugunuz ve 28 yasinda oldugunuzu gordum... ben de ogretmenim ben de esimden 1 yil ayri kaldim evliligimin ilk yili ayri gecti.sizi anliyorum ozur durumu atamalari subatta yapilir muhtemelen. İnşallah kavusursunuz... bunlari dusunup uzmeyin bos yere kendinizi... her seyin hayirlisi olsun...
Rica ederimhocam tesekkur ederim..
Koruysaydin o zaman diyen arkadaş 4 aylıkevliyim ve geçenay anca ilk deneme ggirişimlerini yapabildik oda birkez ( cok ozur diliyorum) ve ben çok acı duydum bir daha oolmadı ..ve eeşimkorundu ama o sşekilde daha çokccanım yandı ve çıkartmak zorunda kaldi ..ve eşim yok farklı sehirlerdeyz ne yapacam yaşım da var ama inanınkkaç gündür agliyorum esimde orda çok üzülüyor
Canım yaşın kaç ağlama hersey Allahtan istemiyorsan inş değilsinidr ams öyleysende üzülme burda yıllarca cocuk içşn ugrasıp olmayanlar var sıkma canınıKoruysaydin o zaman diyen arkadaş 4 aylıkevliyim ve geçenay anca ilk deneme ggirişimlerini yapabildik oda birkez ( cok ozur diliyorum) ve ben çok acı duydum bir daha oolmadı ..ve eeşimkorundu ama o sşekilde daha çokccanım yandı ve çıkartmak zorunda kaldi ..ve eşim yok farklı sehirlerdeyz ne yapacam yaşım da var ama inanınkkaç gündür agliyorum esimde orda çok üzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?