hamile oldugunuzu nasıl anlarsiniz

karın da sertleşme, göğüsde büyüme ağrı ve göğüüs ucunda koyulaşma, mide bulantısı, halsizlik,baş dönmesi bende bu belirtiler olmuştu :)

Koruysaydin o zaman diyen arkadaş 4 aylıkevliyim ve geçenay anca ilk deneme ggirişimlerini yapabildik oda birkez ( cok ozur diliyorum) ve ben çok acı duydum bir daha oolmadı ..ve eeşimkorundu ama o sşekilde daha çokccanım yandı ve çıkartmak zorunda kaldi ..ve eşim yok farklı sehirlerdeyz ne yapacam yaşım da var ama inanınkkaç gündür agliyorum esimde orda çok üzülüyor

Koruysaydin o zaman diyen arkadaş 4 aylıkevliyim ve geçenay anca ilk deneme ggirişimlerini yapabildik oda birkez ( cok ozur diliyorum) ve ben çok acı duydum bir daha oolmadı ..ve eeşimkorundu ama o sşekilde daha çokccanım yandı ve çıkartmak zorunda kaldi ..ve eşim yok farklı sehirlerdeyz ne yapacam yaşım da var ama inanınkkaç gündür agliyorum esimde orda çok üzülüyor

Canim aglamani gerektirecek bi sey yok... esinden uzakta oldugun icin agla aglamak istiyorsan bebek dünyanın en guzel şeyi. .. ben 3yil doldu evleneli bebegi 2 yil sonra yaptik keske cok once yapsaymisim diyorum... ve yaşın da varsa olmasi daha iyi degil mi? Hem belkide stresten gecikti adet donemin

Çok mutsuzum isimede odaklanamiyrum çok yalnızım bebekli dusuneniyorum kendimi
Profil bilgilerinizde ogretmen oldugunuz ve 28 yasinda oldugunuzu gordum... ben de ogretmenim ben de esimden 1 yil ayri kaldim evliligimin ilk yili ayri gecti.sizi anliyorum ozur durumu atamalari subatta yapilir muhtemelen. İnşallah kavusursunuz... bunlari dusunup uzmeyin bos yere kendinizi... her seyin hayirlisi olsun...

Profil bilgilerinizde ogretmen oldugunuz ve 28 yasinda oldugunuzu gordum... ben de ogretmenim ben de esimden 1 yil ayri kaldim evliligimin ilk yili ayri gecti.sizi anliyorum ozur durumu atamalari subatta yapilir muhtemelen. İnşallah kavusursunuz... bunlari dusunup uzmeyin bos yere kendinizi... her seyin hayirlisi olsun...

hocam tesekkur ederim..

Vajinismus olabilirsin hemen parmak egzersizleri yapmaya başla kasların esnerken ve daha rahat iliskiye girersin ... kendini rahat hissetmediğin için kasiliyorsundur

Canım yaşın kaç ağlama hersey Allahtan istemiyorsan inş değilsinidr ams öyleysende üzülme burda yıllarca cocuk içşn ugrasıp olmayanlar var sıkma canını

Back