Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar adet günüm bugün yarın , dün test yaptım çıkmadı , siz idrarda ne zaman ogrendiniz, geçince mı çıkıyor illaki
Daha öncesinde yapmısmiydiniz testben adetim 3 gün geçince yaptım çok silik cıkmıstı 2.çizgi ♡
hayır yapmadımDaha öncesinde yapmısmiydiniz test
Canım kaç haftalık seninCanm ben 3 gün kala öğrendim erken öğrendim yani bugün şükür melegim kendini baya gösterdi:)
4 haftalktr canm galiba daha kan vermedim ama bu ay erken yumurtladgmı biliyordum :) senn maşallah 7 haftalk olmş:)Canım kaç haftalık senin
Aa neden kan vermiyorsun ki canım?4 haftalktr canm galiba daha kan vermedim ama bu ay erken yumurtladgmı biliyordum :) senn maşallah 7 haftalk olmş:)
Amin cnm daha yeni öğrendim kızz yarn gitcem eşimle kan vermeye ondan sonra beklerim herlde dr giderim keseyi ne zaman gözüküyor şimdi gitsem çıkmaz değil miAa neden kan vermiyorsun ki canım?
Evet sat göre 7 haftalık ama ultrasyonda 6 haftalık 3 günlük gözüküyor Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Sen kan ver canım ona göre değerini bize de haber et ama kese gözükmez 5 haftalıkken git inşllah her yolunda ilerler kuzumAmin cnm daha yeni öğrendim kızz yarn gitcem eşimle kan vermeye ondan sonra beklerim herlde dr giderim keseyi ne zaman gözüküyor şimdi gitsem çıkmaz değil mi
Bende öle düşünüyorum 1 hafta sonra gidiyim dr hem net görürüm keseyide görmüş olurum dyrm canm eeken döllenme oldu benm sence kan değerm 100 lerdemidir?Sen kan ver canım ona göre değerini bize de haber et ama kese gözükmez 5 haftalıkken git inşllah her yolunda ilerler kuzum
Mesela benim kese betahcg 8423 flanken gözüktü ben o zaman gittim yani adet geçeli bi 10 gün sonra gördüm keseyi
Adetin geçtimi canımBende öle düşünüyorum 1 hafta sonra gidiyim dr hem net görürüm keseyide görmüş olurum dyrm canm eeken döllenme oldu benm sence kan değerm 100 lerdemidir?
Geçmedi canm 3 varken yaptm geçen ay kimyasal yaşadm o zaman belirsiz çizgi çıkmştı şimdiki hemen net cktı dur gösterymAdetin geçtimi canım