Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim tatilde zorla test yaptırdığı için beraber öğrendik. Tatilden yazlığa annemlerin yanına geçince de baya sabırsızlandık söyledik. Yani bebe rahme düştüğü gibi öğrendiler skdjf 4-5 haftalıkken
esime öğrendiğim an arayıp söyledim, aileme kalp atısını duyunca 6.haftada, arkadaslara muhabbet oldukca söyledim ondan sonra yani samimi olduklarımı bile arayıp ben hamileyim demedim. öyle konustuğumuzda, karşılaştığımızda söyledim. hatta hala hamile olduğumu bilmeyen arkadaslarım da var
test yaptın mı diye ensemden ayrılmayınca kocam daha pozitif olurken ogrendi. kalp atısını duyunca 6+6 da kendi ailem ve eşimin ailesine soyledik. en yakın arkadasımıza da o zaman soyledik diğerleri (kayın validemin arayıp soyledıklerı haric )16. haftada kurban bayramında ogrendiler cinsiyetiyle beraber :)