Hamile olduğunuz içinize doğmuş muydu?

hayatalpkutayla

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
14
1
16
Adana
arkadaşlar bazı şeyler insanın içine doğarya. işte benimkide öyle oldu. 8 mayıstı sat 21 mayısta düğünüm oldu. 5 haziran sabahı içime bir şey doğdu. ben hamileyim dedim. eşimle dikkat ediyorduk aslında. eşime söyledim saçmala dedi. hemen olmaz. neyse ben test aldım. çünkü biliyordum ben hamileyim teste ikinci çizgi çok belirgin değildi.eşime kan testi yaptıralım dedim .kanda iki haftalık görüldü. evet içime doğmuştu hamile olduğum. hatta ilk bebeğimin kalp atışını duyduğumda bu erkek dedim öylee hissetttim bir anda ve aylar sonra erkek olduğunu öğrendim. binlerce şükür olsun ki oğlum 4. ayıınıı bitirdi.

Bende hissetmiştim.. Hatta adet günüme daha bir hafta vardı..
İçinde varlığını gerçektende hissediyorsun..
Bana arkadaşlarım sende değişik bir şeyler var..yüz ifaden çok farklı hamilesin demişlerdi..
Hatta çok alakasız insanlar bile beni arayıp, rüyamda seni hamile gördüm gerçekten hamilemisin diye soruyorlardı..

içimde birşey vardı emindim ben daha sonra kendimi hamile sandığım şüpheli durumlar oldu ama hissetmiyordum olmadğını
bence en büyük kanıt o his.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…