Hamile olduğunu yeni öğrenenler gelin beraber bekleyelim

10 dakika sonra tekrar baktım daha belirgindi ama ilk 5 dakika geçerli sanırım.

Eklentiler

• IMG_8072.JPG
    IMG_8072.JPG
    31 KB · Görüntüleme: 76
Kan tahlili verdim ama hala çıkmayan sonuç off 3 kere gittim sonuç almaya vardır inşallah 4 yıllık evliyim ilk bebeğimiz olucak varsa çok hissediyorum var olduğunu ama yinede korkuyorum kızlar

Kan tahlili verdim ama hala çıkmayan sonuç off 3 kere gittim sonuç almaya vardır inşallah 4 yıllık evliyim ilk bebeğimiz olucak varsa çok hissediyorum var olduğunu ama yinede korkuyorum kızlar
İnşallah hamilesindir Can'ım Allah isteyen herkese nasip etsin aldın mı sonucunu

Bu ay klomen kullandım Son adet tarihim 15 ağustos beklenen adet tarihi 15 eylül 8 gün geçti bugün kan testi yaptım hamileyim haftaya cuma hastaneye gidicem ultrasonda görmek için benim gibi yeni hamileler heyecanımızı paylaşalım
Benimde çok yeni

Kızlarr dün kan verdim. Adetimi perşembe bekliyordum cumartesi sabah kan verdim hemen hemen iki gün gecikmeyle beta hcg 51 çıktı :halay:
Nasıl sizce değerin 51 olması ? bu hafta tekrar kan vererek takibini yapcam. Genelde ilk hcg daha yüksek herkesin. Herhalde geç döllenme oldu benim.

Cumartesi gittim hastaneye kan testi yapmıştım Demir'im düşükmüş demir ilacı verdi doktor guatır ım yüksekmiş iki hafta sonra tekrar kan testi yap düşmezse dahiliye ye randevu al dedi inşallah düşer bu arada kalp atışlarını duydum çok şükür Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah :emir_bebek::emir_bebek:

Kızlarr dün kan verdim. Adetimi perşembe bekliyordum cumartesi sabah kan verdim hemen hemen iki gün gecikmeyle beta hcg 51 çıktı :halay:
Nasıl sizce değerin 51 olması ? bu hafta tekrar kan vererek takibini yapcam. Genelde ilk hcg daha yüksek herkesin. Herhalde geç döllenme oldu benim.
Canım ikinci kan değerin kaç çıötı ultrasondaki değer son adet tarihinlr uyuyormu

X