- Konu Sahibi Canimbenim1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamişşin canım inşallah beş dakikalık olandada var zaten çizgi10 dakika sonra tekrar baktım daha belirgindi ama ilk 5 dakika geçerli sanırım.
direk kan ver bence var canım hayırlı olsunGerçekten mi? Sabah testi tekrarlayayım ve kan vereyim. Çok silik olunca emin olamadm
Teşekkür ederim canım hayırlısı inşallahdirek kan ver bence var canım hayırlı olsun
İnşallah hamilesindir Can'ım Allah isteyen herkese nasip etsin aldın mı sonucunuKan tahlili verdim ama hala çıkmayan sonuç off 3 kere gittim sonuç almaya vardır inşallah 4 yıllık evliyim ilk bebeğimiz olucak varsa çok hissediyorum var olduğunu ama yinede korkuyorum kızlar
Ldım canım haftaya tekrar gidicem oran yükselmezse kimyasalİnşallah hamilesindir Can'ım Allah isteyen herkese nasip etsin aldın mı sonucunu
A
Ldım canım haftaya tekrar gidicem oran yükselmezse kimyasal
İnşallah yükselir Can'ım kaçtı değerinA
Ldım canım haftaya tekrar gidicem oran yükselmezse kimyasal
Sorun orada tersleyip gönderdiler çok kötü bir yere denk geldim başka biyere gidicem siteden bakmaya çalışıyorum onuda göremedimİnşallah yükselir Can'ım kaçtı değerin
Yoksa saatlerce beklesen bile çıkmazki bthcg idrara geçerse anca geçer yoksa yoktur yani10 dakika sonra tekrar baktım daha belirgindi ama ilk 5 dakika geçerli sanırım.
Hastanede sorun yaşadım kan veremedm bugün ama sabah ilk idrarla yaptığım test de silik çıktı. İnşallah dediğin gibi vardır canım.Yoksa saatlerce beklesen bile çıkmazki bthcg idrara geçerse anca geçer yoksa yoktur yani
Benimde çok yeniBu ay klomen kullandım Son adet tarihim 15 ağustos beklenen adet tarihi 15 eylül 8 gün geçti bugün kan testi yaptım hamileyim haftaya cuma hastaneye gidicem ultrasonda görmek için benim gibi yeni hamileler heyecanımızı paylaşalım
Canım ikinci kan değerin kaç çıötı ultrasondaki değer son adet tarihinlr uyuyormuKızlarr dün kan verdim. Adetimi perşembe bekliyordum cumartesi sabah kan verdim hemen hemen iki gün gecikmeyle beta hcg 51 çıktı
Nasıl sizce değerin 51 olması ? bu hafta tekrar kan vererek takibini yapcam. Genelde ilk hcg daha yüksek herkesin. Herhalde geç döllenme oldu benim.