- 10 Ocak 2014
- 1.317
- 937
-
- Konu Sahibi Canimbenim1
Iste benim soruma cevap tam da bu anne de soylemisti insanin icine doguyor hissediyosun demisti ona sordugum zaman bende bu his hic yok bu ay da olmayacak belli kiBen geçen cumartesi trafik kazası geçirdim. Bi araç bize carpti ve benim oturduğum koltuk kapısına çarptı tamda. Hastaneye götürdüler beni çünkü basimi carptim cama ve şişti. Hamilelik şüphesi var mi dediler, evet dedim. Bat 2 gün geçmişti ve hcg 0.19 du. Yani hic bişey yok. Rontgen çekecek olan doktora " hamileyim nen bakmayin o sonuca " dedigimde sarhoş musun sen ya! dedi. Hissetmiştim ki hiç belirtim yoktu. Nasıl hissettim bilmiyorum ama hissettim. Bat 6 gün geçtiğinde değer 14e yükselmiş. Ama herkes aynı olur diye bişey yok. İnşallah Rabbim en hayırlı zamanda versin bebeğini ❤
Insallah bende gorurum bu gunleri sizler gibi burda gebelik takvimine tarih yazacagim gunler gelir insallahEvet Can'ım
Böyle düşünüp uzme kendini. Diğer gebeligimi hiç hissetmemiştim bile. Öylesine test yaptigimda çıktı. O da kimyasal oldu :/ Allah buna ömür versin inşallah.Iste benim soruma cevap tam da bu anne de soylemisti insanin icine doguyor hissediyosun demisti ona sordugum zaman bende bu his hic yok bu ay da olmayacak belli kibu arada cok gecmis olsun Rabbim evladinizi kucaginiza almayi nasip etsin
Canım öncelikle geçmiş olsun. Geç döllenme olmuş galiba senden adet döngün nasıldı peki ? Artışların iyimi? İki günde bir test yaptınmı ?Ben geçen cumartesi trafik kazası geçirdim. Bi araç bize carpti ve benim oturduğum koltuk kapısına çarptı tamda. Hastaneye götürdüler beni çünkü basimi carptim cama ve şişti. Hamilelik şüphesi var mi dediler, evet dedim. Bat 2 gün geçmişti ve hcg 0.19 du. Yani hic bişey yok. Rontgen çekecek olan doktora " hamileyim nen bakmayin o sonuca " dedigimde sarhoş musun sen ya! dedi. Hissetmiştim ki hiç belirtim yoktu. Nasıl hissettim bilmiyorum ama hissettim. Bat 6 gün geçtiğinde değer 14e yükselmiş. Ama herkes aynı olur diye bişey yok. İnşallah Rabbim en hayırlı zamanda versin bebeğini ❤
Rabbim bu bebeğine hayirli omurler versin canim ne diyeyim ki insallah bigun bende tadarim evlat duygusunu cumle isteyen deBöyle düşünüp uzme kendini. Diğer gebeligimi hiç hissetmemiştim bile. Öylesine test yaptigimda çıktı. O da kimyasal oldu :/ Allah buna ömür versin inşallah.
Amin canım, hepimize tatdirsin inşallah bu sevgiyi. Kimsenin kucagini boş birakmasin Rabbim inşallahRabbim bu bebeğine hayirli omurler versin canim ne diyeyim ki insallah bigun bende tadarim evlat duygusunu cumle isteyen de
33 gün biter 34.gün sabahi olurdum. O gün resmen regl ağrısı çektim. Hatta 2 gün pedle dolaştım olmadı. Bi daha baktirmadim hcg. Cuma günü çağırdı doktorum, o zaman bakar heralde. Cumartesi 0.19 Persembe 14 küsürdü. Korkuyorum bişey olcak diye, yatıyorum sürekli. Gerçi sakinan göze çöp batıyor ya, Rabbim bilir :/Canım öncelikle geçmiş olsun. Geç döllenme olmuş galiba senden adet döngün nasıldı peki ? Artışların iyimi? İki günde bir test yaptınmı ?
Yok bisey olmaz olacaginwarsa oluo sadece yat we stres yapma33 gün biter 34.gün sabahi olurdum. O gün resmen regl ağrısı çektim. Hatta 2 gün pedle dolaştım olmadı. Bi daha baktirmadim hcg. Cuma günü çağırdı doktorum, o zaman bakar heralde. Cumartesi 0.19 Persembe 14 küsürdü. Korkuyorum bişey olcak diye, yatıyorum sürekli. Gerçi sakinan göze çöp batıyor ya, Rabbim bilir :/
Öyle tabiYok bisey olmaz olacaginwarsa oluo sadece yat we stres yapma
kimyasal gebeliği Nasıl anladın beta Hcgen kaçtıBöyle düşünüp uzme kendini. Diğer gebeligimi hiç hissetmemiştim bile. Öylesine test yaptigimda çıktı. O da kimyasal oldu :/ Allah buna ömür versin inşallah.
143 falan çıkmıştı. 5 gün sonra kanamam başladı. Adet kaniyla attı vücut.Kimyasal g
kimyasal gebeliği Nasıl anladın beta Hcgen kaçtı
Amin inşallah canımInsallah bende gorurum bu gunleri sizler gibi burda gebelik takvimine tarih yazacagim gunler gelir insallah
İnşallah Can'ım rabbim isteyen herkese nasip etsinMASSALLAHSUBHANALLAH SIZE VE MELEKLERINIZE RABBIM HEP YANINIZDA VE YARDIMCINIZ OLSUN. . INSALLAH NASIB OLURDA BIZDE KATLIRIZ ARANIZA Eyila23 umitsiz olma canim
Kişisel bilgilerime tıkla canmHamilelik takvimim çıkmıyor benim niyeki acaba
Kişisel bilgilerime tıkla canm
Yapıyorum ama olmuyoKişisel bilgilerime tıkla canm
Gün ay yıl şeklinde bebeğini kucağına alacağın muhtemel tarihi yaz aralara - bu işareti koyYapıyorum ama olmuyo