Hamile olduğunu yeni öğrenenler gelin beraber bekleyelim

Canm ilk birsene erken diye bişey yapmadı zaten doktorlar daha sonra Smear testi yapıldı hormon testleri yapıldı ve doktorum klomen kullanmama karar verdi ilk ayında hamile kaldım çok şükür sorunun neden olduğunu söylemedi doktor sanırım yumurta gelişmiyordu inşallah yakın Zaman'da sende bebeğine kavuşursun

çok teşekkür ederim canım inşallah şu önümüzdeki 4-5 gün benim için oldukça gergin geçeceğe benziyor.

Can'ım umutsuzla kapılma hiç öyle bişey yok en azından bende olmadı başkalarını bilmiyorum hamile arkadaşlar mesajları gördüyseniz cevap verirmi siniz sizde hemen hamilelik hissi oluştu mu

Selam kizlar. Benim bi sorum bar cevaplarsaniz sevinirim. Ben son kez 30 agustosda adet gordum ondam once agustosun 3u olmusdum ama onceki aylarda 2si. Simdi bilmiyorum bugun de adet olmadim. Acaba hamile ola bilirmiyim? Kac gun daha bekleyim test yapmakcin?

Bende hep regl donemi 30-32 gun olmus ama gecen ay evlendikden sonra 28 gun sonra oldum. Coook istiyorummm :) olur inshAllah

Adet günün ne zaman

canım normalde 05-10 ama bu ilaçlar sebebi ile 2 gün önce olabiliyor yani 03-10 veya 05-10 arası hafta sonu kan testı yaptırsam mı bılemıyorum.su gibi akıntım var ve kasık ağrıalrım devamlı var bzen azalıyor bazen batmalar oluyor.gögs hassaiyeti ve iştahım kapandı biraz gerçi kullandıgım ılaçların yan etkisi de olmus olabilir progestan ve estrofem verdi doktor birde zinco c ve aspirin içiyorum her gün

Can'ım belirliler hamilelik belirtisine benziyor inşallah ilaçların yan etki değildir de hamilesindir test yap istersen

Can'ım belirliler hamilelik belirtisine benziyor inşallah ilaçların yan etki değildir de hamilesindir test yap istersen

işte korkuyorum o konuda çok git gelim var .. kendimi o testler psikolojisine sokmak istemiyorum diyorum ki regl başlayınca görücem zaten ama arkadasım da dıyor kendıne cektırıyorsun adet günüm de olmadı kan testi yaparım belki cıkmaz kanda hemen sonra uyku uyuymam artık çok korkuyorum

O zaman canım ya adet biter bitmez yumurtlamissin yada çoğul gebelik hadi hayırlısı olsun bakalım haber ver inşallah güzel bir haberle gelirsin minnak bir yada iki kalp atışı ile))
Ayy Canm inşallah çok heycanlıyım kalbim Nasıl atıo öğrendiğimden beri

Can'ım umutsuzla kapılma hiç öyle bişey yok en azından bende olmadı başkalarını bilmiyorum hamile arkadaşlar mesajları gördüyseniz cevap verirmi siniz sizde hemen hamilelik hissi oluştu mu
Anladim canim tesekkur ediyorum bi ihtimal hissetmeden de kalinabiliyor o zaman

Kizlar perşembe günü hcg değerim 14 lerdeydi. Çok erken öğrendim ben :) Geç döllenme oldu. Haftaya cuma yani 8 gün sonra ortalama hcg değeri kaç olur? Keseyi gorururuz dedi doktor ama bakalım ❤

Hamile kalinca onu hissediyo musunuz ? Hani derler ya bebek rahme dustugu amda anneye bir his dogarmis gercekten de hissettiniz mi? Bende hic o duygu yok demekki bu ay da hamile kalamicam
Ben geçen cumartesi trafik kazası geçirdim. Bi araç bize carpti ve benim oturduğum koltuk kapısına çarptı tamda. Hastaneye götürdüler beni çünkü basimi carptim cama ve şişti. Hamilelik şüphesi var mi dediler, evet dedim. Bat 2 gün geçmişti ve hcg 0.19 du. Yani hic bişey yok. Rontgen çekecek olan doktora " hamileyim nen bakmayin o sonuca " dedigimde sarhoş musun sen ya! dedi. Hissetmiştim ki hiç belirtim yoktu. Nasıl hissettim bilmiyorum ama hissettim. Bat 6 gün geçtiğinde değer 14e yükselmiş. Ama herkes aynı olur diye bişey yok. İnşallah Rabbim en hayırlı zamanda versin bebeğini ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…