- 10 Mayıs 2016
- 481
- 326
-
- Konu Sahibi Canimbenim1
canım rica etsem sürecini anlatabilri misin ? ne kadar klomen kullandın ? 2 yıl olmamasının sebebi neydi? ve belirtilerin ne oldu benımde ıgnemden sonraki 13.günüm ve kasık ağrılarım çok fazla devamlı iğne batlamaları ve su gibi akıntım mevcut
Canm ilk birsene erken diye bişey yapmadı zaten doktorlar daha sonra Smear testi yapıldı hormon testleri yapıldı ve doktorum klomen kullanmama karar verdi ilk ayında hamile kaldım çok şükür sorunun neden olduğunu söylemedi doktor sanırım yumurta gelişmiyordu inşallah yakın Zaman'da sende bebeğine kavuşursun
Can'ım umutsuzla kapılma hiç öyle bişey yok en azından bende olmadı başkalarını bilmiyorum hamile arkadaşlar mesajları gördüyseniz cevap verirmi siniz sizde hemen hamilelik hissi oluştu muNe bileyim her hamile kalan nerdeyse bunu soyluyor. Rahmine dustugu an onu hissedeceksin o duygu bambaska ben kesin hamileyim vs.vs.annelik ic gudusu doguyomus insanin icine. Boyle seyler okudukca her ay umutsuzluga kapiliyorum cunku ben hic birşey hissetmiyorum bu ay dakarin agrin mi oldu canim sadece ? Yani hic bir belirti yasamadin bunun disinda ve hamilelik hisside dogmadi içine oyle mi?
Adet günün ne zamançok teşekkür ederim canım inşallah şu önümüzdeki 4-5 gün benim için oldukça gergin geçeceğe benziyor.
İki gün daha bekle istersen daha iyi sonuç alırsınSelam kizlar. Benim bi sorum bar cevaplarsaniz sevinirim. Ben son kez 30 agustosda adet gordum ondam once agustosun 3u olmusdum ama onceki aylarda 2si. Simdi bilmiyorum bugun de adet olmadim. Acaba hamile ola bilirmiyim? Kac gun daha bekleyim test yapmakcin?
Adet günün ne zaman
Can'ım belirliler hamilelik belirtisine benziyor inşallah ilaçların yan etki değildir de hamilesindir test yap istersencanım normalde 05-10 ama bu ilaçlar sebebi ile 2 gün önce olabiliyor yani 03-10 veya 05-10 arası hafta sonu kan testı yaptırsam mı bılemıyorum.su gibi akıntım var ve kasık ağrıalrım devamlı var bzen azalıyor bazen batmalar oluyor.gögs hassaiyeti ve iştahım kapandı biraz gerçi kullandıgım ılaçların yan etkisi de olmus olabilir progestan ve estrofem verdi doktor birde zinco c ve aspirin içiyorum her gün
Can'ım belirliler hamilelik belirtisine benziyor inşallah ilaçların yan etki değildir de hamilesindir test yap istersen
10 bin mi adetini kaç gün geçti canım doktora gittin mi kese yi gorursun hatta kalp atisini bile duyarsinKızlarrrr
Kızlar merhaba 25 agustos son adet tarihim beta Hcg 10000 bugun sizce nasıl
5 gün geçti Canm salı gününe randevu aldım10 bin mi adetini kaç gün geçti canım doktora gittin mi kese yi gorursun hatta kalp atisini bile duyarsin
O zaman canım ya adet biter bitmez yumurtlamissin yada çoğul gebelik hadi hayırlısı olsun bakalım haber ver inşallah güzel bir haberle gelirsin minnak bir yada iki kalp atışı ile5 gün geçti Canm salı gününe randevu aldım
Ayy Canm inşallah çok heycanlıyım kalbim Nasıl atıo öğrendiğimden beriO zaman canım ya adet biter bitmez yumurtlamissin yada çoğul gebelik hadi hayırlısı olsun bakalım haber ver inşallah güzel bir haberle gelirsin minnak bir yada iki kalp atışı ile))
Anladim canim tesekkur ediyorum bi ihtimal hissetmeden de kalinabiliyor o zamanCan'ım umutsuzla kapılma hiç öyle bişey yok en azından bende olmadı başkalarını bilmiyorum hamile arkadaşlar mesajları gördüyseniz cevap verirmi siniz sizde hemen hamilelik hissi oluştu mu
Evet Can'ımAnladim canim tesekkur ediyorum bi ihtimal hissetmeden de kalinabiliyor o zaman
Ben geçen cumartesi trafik kazası geçirdim. Bi araç bize carpti ve benim oturduğum koltuk kapısına çarptı tamda. Hastaneye götürdüler beni çünkü basimi carptim cama ve şişti. Hamilelik şüphesi var mi dediler, evet dedim. Bat 2 gün geçmişti ve hcg 0.19 du. Yani hic bişey yok. Rontgen çekecek olan doktora " hamileyim nen bakmayin o sonuca " dedigimde sarhoş musun sen ya! dedi. Hissetmiştim ki hiç belirtim yoktu. Nasıl hissettim bilmiyorum ama hissettim. Bat 6 gün geçtiğinde değer 14e yükselmiş. Ama herkes aynı olur diye bişey yok. İnşallah Rabbim en hayırlı zamanda versin bebeğini ❤Hamile kalinca onu hissediyo musunuz ? Hani derler ya bebek rahme dustugu amda anneye bir his dogarmis gercekten de hissettiniz mi? Bende hic o duygu yok demekki bu ay da hamile kalamicam