Hamile olduğunu yeni öğrenenler gelin beraber bekleyelim

Canim hiç rahminde çocuğa bakıldı mi yoksa daha hic ultrasona girmedin mi

Evet Can'ım gördüm inşallah hamilesindir üzme kendini bol bol dua et

Allah razı olsun Can'ım seninki hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah , ben de cuma gidicem hastaneye inşallah görürüz bebeklerimizi

Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin. Kızlar şimdi ben yarın test yapayım mı? Yoksa bir gün ara verip mi yapayım? Kırmızı çizgiyi görmeden eşimede söyleyemiyorum 

Perşembe günü vajinal ultrasonla bakıldı. Kese göremedi. Geç döllenme ya da düşük olabilir, izleyelim demişti.
Normalde zaten beta 1500 de kese gözüküyor inşallah geri yükselir ya bnim beta daha 315 de bugun 630 olması gerekiyor biraz sabredip 1500 ü bekliycem sem başka bi doktora git bnce

Ben de varım galiba:)
SAT:18 agustos.her zaman geçikme olurdu zaten ama bu sefer iki kez idrar testi yaptım.birinde silik de olsa çift çizgi gördüm,biri de negatif çıktı.göğüslerimde müthiş bir hassasiyet ve agrı var.pazartesi kan tahlili ile aranıza katılmayı umuyorum.
herkese saglıklı ve mutlu 9 aylar:)

İnşallah hamilesindir seni de aramıza bekliyoruz Can'ım benimde göğüslerim çok hassastı hala da biraz hassaslık var

Can'ım bekleyebiliyorsan bekle daha iyi sonuç alırsın ama çok merak ediyorsan da yap eşine söylememen iyi olmuş emin olunca süpriz yaparsın

Kizlar benim beta hcg 3 kat artiyor.. iki ser gun arayla 10 -100-306-1037 oldu bugun de olctursem 3000 fln cikarsa sizce 4+4de normal bir sey mi .. dis gebelik fln degildir inş o zman da 3 -4kat artiyormus ..daha once 3 kez 8 haftalik bebeklerimi kaybettim kalplari durdu bu sefer cok korkuyorum inş ayni şeyler başima gelmez bana dua edin

Rabbim yardımcın olsun Can'ım tez vakitte bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah

dıs gebelıgı dusunmeyın olumsuz aklınıza bırsey getırmeyın sulalelerınız de ıkız olasılıgı varsa degerı ıkız gebelık olarakta kabul edılebılır.

tam 1 hafta oldu ben de öğreneli bat günü çift çizgi görüp, iki gün gecikmede 152,87 dört gün gecikmede 331,36 betayla perşembe günü doktora gitmeyi bekliyorum çok heyecanlıyım, inşallah sağ salim görürüz miniklerimizi

dıs gebelıgı dusunmeyın olumsuz aklınıza bırsey getırmeyın sulalelerınız de ıkız olasılıgı varsa degerı ıkız gebelık olarakta kabul edılebılır.
Amin canim inş keşke ikiz olsa :)ama ikiz kimse de yok..dogru soyluyorsun hemen aklima olumsuz şeyler geliyor olumlu düşünenin her seyi olumlu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…