- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
-
- Konu Sahibi Canimbenim1
Canim hiç rahminde çocuğa bakıldı mi yoksa daha hic ultrasona girmedin miKızlar benim kan değerlerim düştü. 1. 617.
2. 1.180. 3. 1.177. Doktorumu aradım, düşük ya da dış gebelik. Kan değerlerine bakmaya devam edelim dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Dış gebelik olmasından daha çok korkuyorum. Gebeliğe elveda.
Canim hiç rahminde çocuğa bakıldı mi yoksa daha hic ultrasona girmedin mi
Evet Can'ım gördüm inşallah hamilesindir üzme kendini bol bol dua etSizde gördünüz değil mi? öyle heyecanlıyım ki daha dün bir sürü gözyaşı döktüm adet oluyorum yine yok diye. İnşallah normal bir gebeliktir. Kahverengi akıntıların olması en çok beni kimyasal gebelik konusunda düşündürüyor.
Allah razı olsun Can'ım seninki hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah , ben de cuma gidicem hastaneye inşallah görürüz bebeklerimiziCanim hayirli olsun bebişin sag salim kucagna almayi nasip etsin rabbim.bende adetimin gelmesi gereken 2.gun acilde kan testi yaptrdm 259.1 cikti bir gun snra kadin doguma gttim 548e yukselmis kesem görundu ama bebiş daha kucuk oldugu icin goremedk. Bu persembe bida cagrdi doktr gormemz yuksek ihtmal dedi bkalm ins goruruz :))
Normalde zaten beta 1500 de kese gözüküyor inşallah geri yükselir ya bnim beta daha 315 de bugun 630 olması gerekiyor biraz sabredip 1500 ü bekliycem sem başka bi doktora git bncePerşembe günü vajinal ultrasonla bakıldı. Kese göremedi. Geç döllenme ya da düşük olabilir, izleyelim demişti.
İnşallah hamilesindir seni de aramıza bekliyoruz Can'ım benimde göğüslerim çok hassastı hala da biraz hassaslık varBen de varım galiba:)
SAT:18 agustos.her zaman geçikme olurdu zaten ama bu sefer iki kez idrar testi yaptım.birinde silik de olsa çift çizgi gördüm,biri de negatif çıktı.göğüslerimde müthiş bir hassasiyet ve agrı var.pazartesi kan tahlili ile aranıza katılmayı umuyorum.
herkese saglıklı ve mutlu 9 aylar:)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canımsaanirim bende hamileyim son adet 27 agustos bata 2 gun var dun beta hcg 11.5 cikti idrar testinde bisey gorunmuodu bugun artik idrar testindede gorunmeye basladi silik sekilde 3 gun sonra ultrasona gidicem
Can'ım bekleyebiliyorsan bekle daha iyi sonuç alırsın ama çok merak ediyorsan da yapRabbim isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin.Kızlar şimdi ben yarın test yapayım mı? Yoksa bir gün ara verip mi yapayım? Kırmızı çizgiyi görmeden eşimede söyleyemiyorum 
aminnnRabbim isteyen herkese nasip etsin canım
Rabbim yardımcın olsun Can'ım tez vakitte bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallahKizlar benim beta hcg 3 kat artiyor.. iki ser gun arayla 10 -100-306-1037 oldu bugun de olctursem 3000 fln cikarsa sizce 4+4de normal bir sey mi .. dis gebelik fln degildir inş o zman da 3 -4kat artiyormus ..daha once 3 kez 8 haftalik bebeklerimi kaybettim kalplari durdu bu sefer cok korkuyorum inş ayni şeyler başima gelmez bana dua edin
Kizlar benim beta hcg 3 kat artiyor.. iki ser gun arayla 10 -100-306-1037 oldu bugun de olctursem 3000 fln cikarsa sizce 4+4de normal bir sey mi .. dis gebelik fln degildir inş o zman da 3 -4kat artiyormus ..daha once 3 kez 8 haftalik bebeklerimi kaybettim kalplari durdu bu sefer cok korkuyorum inş ayni şeyler başima gelmez bana dua edin
Cnm seninle dogumumuz aynı güne geliyo. Bnmde 1 haziranmerhaba kızlar bende gebe olduğumu pazartesi günü öğrendim umarım allah hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip eder.
Amin canim inş keşke ikiz olsa :)ama ikiz kimse de yok..dogru soyluyorsun hemen aklima olumsuz şeyler geliyordıs gebelıgı dusunmeyın olumsuz aklınıza bırsey getırmeyın sulalelerınız de ıkız olasılıgı varsa degerı ıkız gebelık olarakta kabul edılebılır.
Hic istemedi seninki niye istedi ?Kızlar yarın progesteron testi yaptıracam sizden de istedi mi doktorunuz?