1 haftadır çok güzel rüyalar görüyorum ve hep bi şeyler yediğimi görüyorum ve onu uyanınca yemeden duramıyorum hiç böle rüyalar görmezdim ama üst üste olunca sormak istedim rüyamda aşeriyorum , rüyasından hamile olduğunu anlayan var mı ?
1 haftadır çok güzel rüyalar görüyorum ve hep bi şeyler yediğimi görüyorum ve onu uyanınca yemeden duramıyorum hiç böle rüyalar görmezdim ama üst üste olunca sormak istedim rüyamda aşeriyorum , rüyasından hamile olduğunu anlayan var mı ?
Canım rüyadan anlamak nasıl mümkün olsun çok düşündüğün için görüyorsundur zaten. Adetine ne kadar var? Birkaç gün kala erken gebelik testi yap umarım hamilesindir
2 hamileliğimi de rüyamda görmüştüm. Ama çok düşündüğüm ve sürekli aklımda olduğu için sanırım. Rabbim gönlünüze göre versin, hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin
Tam tersi o kadar koşturmadan düşünmeye fırsatım olmuyor ama üst üste rüyamda aşerdiğimi gördüm ve 4 gün gecikmişim farketmedim bu saatte test alamayacağım için bir heves yazmak istedim
2 hamileliğimi de rüyamda görmüştüm. Ama çok düşündüğüm ve sürekli aklımda olduğu için sanırım. Rabbim gönlünüze göre versin, hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin
Benim tüp bebek transferimin olduğu gece rüyamda bir kız çocuğuyla oyunlar oynadım ama daha sonra eşim geldi ve kucağıma erkek bir bebek bıraktı mavi battaniye içinde. Bu rüyadan 1 hafta sonra hamile olduğumu 3 ay sonrada oğlum olacağını öğrendim
Tam tersi o kadar koşturmadan düşünmeye fırsatım olmuyor ama üst üste rüyamda aşerdiğimi gördüm ve 4 gün gecikmişim farketmedim bu saatte test alamayacağım için bir heves yazmak istedim
Ben de rüyamda gördüm bu arada hamileliğimi hem de daha yeni denediğimiz için olur olmaz o kadar üstünde durmuyordum ama bilinçaltı öyle işlemiyor içten içe kafama takıyordum demek ki diye düşündüm. Hatta adetime 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatifti olmadı demiştim 2 gün sonrası silik çizgiyle öğrenmiştim.
Kız bebek görmüştüm esmer kıvırcık saçlı bir ay sonra kızıma hamile olduğumu öğrendim rüyamdaki gibi esmer bir çocuk Başkalarınada sormuştum Malum oluyor kimine ama en son bebek gördüm maalesef hamilelik ümidine girdim değildim bu sefer psikolojikti sanırım