• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olduğunu rüyasından anlayan var mı ?

Khvlkek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
121
-42
18
1 haftadır çok güzel rüyalar görüyorum ve hep bi şeyler yediğimi görüyorum ve onu uyanınca yemeden duramıyorum hiç böle rüyalar görmezdim ama üst üste olunca sormak istedim rüyamda aşeriyorum , rüyasından hamile olduğunu anlayan var mı ?

1 haftadır çok güzel rüyalar görüyorum ve hep bi şeyler yediğimi görüyorum ve onu uyanınca yemeden duramıyorum hiç böle rüyalar görmezdim ama üst üste olunca sormak istedim rüyamda aşeriyorum , rüyasından hamile olduğunu anlayan var mı ?
Bende adet tarihime 5 gun varken gormustum o heyecanla test yapmistim 🥰 rabbim insallah gonlunuze gore versin

Canım rüyadan anlamak nasıl mümkün olsun çok düşündüğün için görüyorsundur zaten. Adetine ne kadar var? Birkaç gün kala erken gebelik testi yap umarım hamilesindir🌸

2 hamileliğimi de rüyamda görmüştüm. Ama çok düşündüğüm ve sürekli aklımda olduğu için sanırım. Rabbim gönlünüze göre versin, hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin🌸

Tam tersi o kadar koşturmadan düşünmeye fırsatım olmuyor ama üst üste rüyamda aşerdiğimi gördüm ve 4 gün gecikmişim farketmedim bu saatte test alamayacağım için bir heves yazmak istedim

2 hamileliğimi de rüyamda görmüştüm. Ama çok düşündüğüm ve sürekli aklımda olduğu için sanırım. Rabbim gönlünüze göre versin, hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin🌸
Çok teşekkür ederim 🥰

Benim tüp bebek transferimin olduğu gece rüyamda bir kız çocuğuyla oyunlar oynadım ama daha sonra eşim geldi ve kucağıma erkek bir bebek bıraktı mavi battaniye içinde. Bu rüyadan 1 hafta sonra hamile olduğumu 3 ay sonrada oğlum olacağını öğrendim 😍

Tam tersi o kadar koşturmadan düşünmeye fırsatım olmuyor ama üst üste rüyamda aşerdiğimi gördüm ve 4 gün gecikmişim farketmedim bu saatte test alamayacağım için bir heves yazmak istedim
Ben de rüyamda gördüm bu arada hamileliğimi hem de daha yeni denediğimiz için olur olmaz o kadar üstünde durmuyordum ama bilinçaltı öyle işlemiyor içten içe kafama takıyordum demek ki diye düşündüm. Hatta adetime 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatifti olmadı demiştim 2 gün sonrası silik çizgiyle öğrenmiştim.

Yumurtlamadan 11 gün sonra hem idrar testi hem kanda çıktı benim. Senin ne kadar oldu canım? Vardır inşallah

Kız bebek görmüştüm esmer kıvırcık saçlı bir ay sonra kızıma hamile olduğumu öğrendim rüyamdaki gibi esmer bir çocuk 😊Başkalarınada sormuştum Malum oluyor kimine ama en son bebek gördüm maalesef hamilelik ümidine girdim değildim bu sefer psikolojikti sanırım

Back