Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile olduğunu rüyasından anlayan var mı ?
- Konu Sahibi Khvlkek
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aserme #gebe #rüyadaaşerme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende adet tarihime 5 gun varken gormustum o heyecanla test yapmistim rabbim insallah gonlunuze gore versin1 haftadır çok güzel rüyalar görüyorum ve hep bi şeyler yediğimi görüyorum ve onu uyanınca yemeden duramıyorum hiç böle rüyalar görmezdim ama üst üste olunca sormak istedim rüyamda aşeriyorum , rüyasından hamile olduğunu anlayan var mı ?
Çok teşekkür ederim2 hamileliğimi de rüyamda görmüştüm. Ama çok düşündüğüm ve sürekli aklımda olduğu için sanırım. Rabbim gönlünüze göre versin, hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin
- 6 Şubat 2022
- 1.520
- 2.916
- 63
Ben de rüyamda gördüm bu arada hamileliğimi hem de daha yeni denediğimiz için olur olmaz o kadar üstünde durmuyordum ama bilinçaltı öyle işlemiyor içten içe kafama takıyordum demek ki diye düşündüm. Hatta adetime 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatifti olmadı demiştim 2 gün sonrası silik çizgiyle öğrenmiştim.Tam tersi o kadar koşturmadan düşünmeye fırsatım olmuyor ama üst üste rüyamda aşerdiğimi gördüm ve 4 gün gecikmişim farketmedim bu saatte test alamayacağım için bir heves yazmak istedim
- 6 Şubat 2022
- 1.520
- 2.916
- 63
Yumurtlamadan 11 gün sonra hem idrar testi hem kanda çıktı benim. Senin ne kadar oldu canım? Vardır inşallahTam tersi o kadar koşturmadan düşünmeye fırsatım olmuyor ama üst üste rüyamda aşerdiğimi gördüm ve 4 gün gecikmişim farketmedim bu saatte test alamayacağım için bir heves yazmak istedim
- 24 Ağustos 2020
- 2.987
- 7.502
- 108
- 22 Haziran 2022
- 194
- 147
- 18
- 36
Kız bebek görmüştüm esmer kıvırcık saçlı bir ay sonra kızıma hamile olduğumu öğrendim rüyamdaki gibi esmer bir çocuk Başkalarınada sormuştum Malum oluyor kimine ama en son bebek gördüm maalesef hamilelik ümidine girdim değildim bu sefer psikolojikti sanırım1 haftadır çok güzel rüyalar görüyorum ve hep bi şeyler yediğimi görüyorum ve onu uyanınca yemeden duramıyorum hiç böle rüyalar görmezdim ama üst üste olunca sormak istedim rüyamda aşeriyorum , rüyasından hamile olduğunu anlayan var mı ?