• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olduğunu rüyada görenler

Monephe

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
415
293
303
İstanbul
Merhabalar,
Yumurtlama günümü değerlendirdiğimiz gece rüyamda erkek bebek emzirdiğimi gördüm çok huzurlu bir andı ama bebek benim çocuğum değilmiş.Çok etkisinde kaldım nedense inşallah hamileyimdir o malum olmuştur :KK43: 6 aydır deniyoruz :(

Merhaba canim,

Bende rüyamda bi bebek görmüstüm tam olarak hatirlamiyorum 5sene oldu cünkü ve gördügüm bi kc gün sonra hamile oldugumu ögrendim, insallah sanada malum olmustur. Allahim isteyen herkeze nasip etsin sonra banada versin

Merhabalar,
Yumurtlama günümü değerlendirdiğimiz gece rüyamda erkek bebek emzirdiğimi gördüm çok huzurlu bir andı ama bebek benim çocuğum değilmiş.Çok etkisinde kaldım nedense inşallah hamileyimdir o malum olmuştur :KK43: 6 aydır deniyoruz :KK43:
Ben senelerdir hep aynı rüyayı görüyorum ama hâlâ ortada birşey yok bu gidişle de olmayacak :(

Ben umudumu kaybedeli seneler oldu bile

Hic bir zaman pes etmeyin, benm hala kizi 12sene cabaladi bebegi olsun diye ama olmuyordu her yöntemi denediler ve en sonunda 12sene sabirdan sonra allahim onlara 3üz nasip etti ve sag saglim hepsini kucagina almayi nasip etti.. o yüzden asla pes etmeyin allahim ol dedigi anda olur sabirla dualarka bekleyin o güzel günü

Hic bir zaman pes etmeyin, benm hala kizi 12sene cabaladi bebegi olsun diye ama olmuyordu herTüp yöntemi denediler ve en sonunda 12sene sabirdan sonra allahim onlara 3üz nasip etti ve sag saglim hepsini kucagina almayi nasip etti.. o yüzden asla pes etmeyin allahim ol dedigi anda olur sabirla dualarka bekleyin o güzel günü
Tüp bebek yöntemiyle mi yoksa normal yoldan mı ?

Ve orda yanlis bi kelime kulanmisim olmuyo degildi oluyordu ama bebegi tutunmuyordu sonu hep hüsran oluyordu ve bunlar hep normal yoldan oldu benim bildigim kadariyla
Allah bağışlasın inşallah ne güzel ya hem de üç tane hayali bile çok güzel

Darisi tüm isteyenlerin basina insalalh sizde o yüzden hic bir zaman pes etmeyin
Pes etmek değil de yoruldum diyelim
Mücadele etmekten,sabretmekten,çabalamaktan
En kötüsü de herşeyi yapmama rağmen elimde kalan koca bir hayal kırıklığı
İşte bunlar çok yordu beni

Aynı duyguları yaşıyorum. Çocuk beklemekten sürekli onunla ilgili hayaller kurmaktan hayatı kaciriyoruz bende artık olmayacağını kabulleniyorum. Demekki olmaması lazım hakkımızda hayırlı olan bu

Bende rüyamda görmüştüm ama bebek değil yumurtlamadan 10-11 gün sonra ananemi gördüm rüyamda ananem zaten 4 sene önce ölmüştü ve biz tekrar onun cenazesini kaldrmştık cenaze tabut ayakkabıları herşeyi net gördüm neyse çok etkilendim uyandm direk tabire baktım tabirde bebek isteyen çiftler için bebek müjdesi yazıyodu çok şaşırdım ve 3 gün sonra kan testi yaptrdm sonuç hamileydim şükür olsunki

Hic unmadiginiz beklemediginiz bi anda olur allahimin iznyle kizlar üzülmeyin takmayin kafaniza o zaman hersey daha farkli olur

bende bebegımı gormustum emzırdıgımı gordum sonrasında etkılenıp test almıstım hamıle oldugumu ogrendım şok olmuştum :)

Bende rüyamda gebelik testi yapıp çift çizgi çıktığını gördüm ve bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.

Back