Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben senelerdir hep aynı rüyayı görüyorum ama hâlâ ortada birşey yok bu gidişle de olmayacakMerhabalar,
Yumurtlama günümü değerlendirdiğimiz gece rüyamda erkek bebek emzirdiğimi gördüm çok huzurlu bir andı ama bebek benim çocuğum değilmiş.Çok etkisinde kaldım nedense inşallah hamileyimdir o malum olmuştur6 aydır deniyoruz
![]()
Ben senelerdir hep aynı rüyayı görüyorum ama hâlâ ortada birşey yok bu gidişle de olmayacak![]()
Hiç sanmıyorumAllahin iznyle sizinde rüyaniz gerceklesir en kisa zamanda
Hiç sanmıyorum
Ben umudumu kaybedeli seneler oldu bileNeden böyle düsünüyosunuz, hic unmadiginiz bi anda allahim mucizenizi sizlere nasip eder hic bir zaman umudunuzu kayip etmeyin
Ben umudumu kaybedeli seneler oldu bile
Tüp bebek yöntemiyle mi yoksa normal yoldan mı ?Hic bir zaman pes etmeyin, benm hala kizi 12sene cabaladi bebegi olsun diye ama olmuyordu herTüp yöntemi denediler ve en sonunda 12sene sabirdan sonra allahim onlara 3üz nasip etti ve sag saglim hepsini kucagina almayi nasip etti.. o yüzden asla pes etmeyin allahim ol dedigi anda olur sabirla dualarka bekleyin o güzel günü
Tüp bebek yöntemiyle mi yoksa normal yoldan mı ?
Tüp bebek yöntemiyle mi yoksa normal yoldan mı ?
Allah bağışlasın inşallah ne güzel ya hem de üç tane hayali bile çok güzelVe orda yanlis bi kelime kulanmisim olmuyo degildi oluyordu ama bebegi tutunmuyordu sonu hep hüsran oluyordu ve bunlar hep normal yoldan oldu benim bildigim kadariyla
Allah bağışlasın inşallah ne güzel ya hem de üç tane hayali bile çok güzel
Pes etmek değil de yoruldum diyelimDarisi tüm isteyenlerin basina insalalh sizde o yüzden hic bir zaman pes etmeyin
Aynı duyguları yaşıyorum. Çocuk beklemekten sürekli onunla ilgili hayaller kurmaktan hayatı kaciriyoruz bende artık olmayacağını kabulleniyorum. Demekki olmaması lazım hakkımızda hayırlı olan buPes etmek değil de yoruldum diyelim
Mücadele etmekten,sabretmekten,çabalamaktan
En kötüsü de herşeyi yapmama rağmen elimde kalan koca bir hayal kırıklığı
İşte bunlar çok yordu beni
Pes etmek değil de yoruldum diyelim
Mücadele etmekten,sabretmekten,çabalamaktan
En kötüsü de herşeyi yapmama rağmen elimde kalan koca bir hayal kırıklığı
İşte bunlar çok yordu beni