Hamile olduğunu komik bir durumla öğrenen var mı?

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.692
1.409
Kızlar her ne kadar diş gebelik geçirip kuzuma 3.defadır kavusamasamda komik bir belirti geldi aklıma güzel bir sohbetin içine düşmek istedim sizlerle. Hamile olduğunuzu ilginç bir şekilde anladığınız oldu mu? Ben bir türkü ile anladım.
Anne tarafım Erzurumlu çok güzel halaylarımız vardır. Bitlis türküsü vardır hareketli halay çekeriz ben onu söylüyorken bir an burnumun direği sızladı ve gözlerim doldu şarkı sözleri çok acıklı geldi içim yandı resmen ahaaa dedim gebelik testi yap

Sözleri yazıyorum

Bitlis'in başında bora
Hanımey le le
Cahil idim düştüm tora
Belalım le le
Beni tora düşürenler
Hanımey le le
Dilerim yansınlar nara (tam burda ağlamak)
Belalım le le

Varsa sizin azıcık mutlu olalım yazın haydin

Benim böyle komik olmamıştı ama eşimden tiksinmistim kokusu cok igrenc kokmustu ha birde evde kus besliyoruz bu kus neden ötmüyor diye ağlamıştım esim o zaman demisti hamilemisin sen diye

Benim böyle komik olmamıştı ama eşimden tiksinmistim kokusu cok igrenc kokmustu ha birde evde kus besliyoruz bu kus neden ötmüyor diye ağlamıştım esim o zaman demisti hamilemisin sen diye
Bu koku konusunu daha önce de duymuştum oluyormuş o çok kıyamam size ya zor durum haklısınız.
Bir de eşlerine gicik olan sohbet bile etmek istemeyen arkadaşlarım var oyle anlamışlar hamile olduklarını

Bu koku konusunu daha önce de duymuştum oluyormuş o çok kıyamam size ya zor durum haklısınız.
Bir de eşlerine gicik olan sohbet bile etmek istemeyen arkadaşlarım var oyle anlamışlar hamile olduklarını
Benim gebeliklerimde sonlandi kuzularimi kaybettim birisi 1.5 aylikti digeri 4.5 cok üzülmüştüm kürtajdan sonra daha da hamile kalamadim

Bende çok baskı görüyordum evlendim 11 ay çoçuğum olmadı sonra o gün dayanamayıp eşime patladım tüp bebek istiyorum falan diye sonra bi anda bir ağrı girdi hemen doktora gittik hamile olduğumu öğrenmiştim

Bende 3 kere hamile kaldım biri tüp bebekti kuzularım yaşamadı biri hele diş gebeliğe döndü. Ama olsun allahtan umudumu kesmiyorum yine tüp bebek yaptıracağım bu postun altına yazarım insallah komik şekilde öğrendim yine diye arkadaşlarım aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…