• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olduğunu hissetmemek

Efa21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2021
38
4
1
34
Kızlar merhaba
4 hafta 4 günlük hamileyim belirtiker falan da vaar kesede göründü ama ben hiç hamile olduğumu hissetmiyorum. Aranızda böyle hisseden oldumu

Bende hissetmedim beklediğiniz belirti mide bulantısı falansa olmaması daha iyi ben bu sayede kurban bayramına kadar çalıştım

Valla ben ilk 3 ay hiçbir şey hissetmedim. Hamile olduğumu bile unutuyordum zaman zaman.

Daha çok yeni hamileliginiz . Hem hissetmemeniz daha iyi değil mi ? Bende 6.haftada öğrenmiştim. Reglim gecikmese test yapmasaydım anlamazdım hamile olduğumu. Bi belirti yoktu bende de

• Beğen
Reactions: The
Kızlar merhaba
4 hafta 4 günlük hamileyim belirtiker falan da vaar kesede göründü ama ben hiç hamile olduğumu hissetmiyorum. Aranızda böyle hisseden oldumu
Filmlerdeki gibi bi aydinlanma bi ışık huzmesi falan gelmiyor ya. Her gün yuz binlerce kadin doguruyor dünyada. Hiç özel yanimiz yok malesef. Ama annelik hissi doğurduktan sonra başlar evet.

5. Hafta bulantılarla hissettim ben 🥲

Bence normal o haftalarda hissetmemen biraz büyüsün karnınız çıkınca gelir o hissiyat

4 haftalık hamilelikte zaten yeni ogrenmissiniz. Anne olma hissiyatı için fazla erken davranmıyor musunuz? Henüz keseden ibaret zaten, sevinebilirsiniz sadece

Kızlar hamile olup olmadığınızı anlama aşamasında ayakları üşüyen var mı

Back
X