- Emoji Skoru
- 13
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Fatmaaazzzzzz
-
Kaç haftalık gebesiniz şimdi doktorunuza danışın rabbimin koruduğunu hiç birsey korumaz merak etmeyinMerhaba dollenmenin olduktan sonra elim kesildi tetanoz oldum simdi cok kormuyorim ilk 3 ay vurulmuyormus organ gelisimi icin tetanoz kuduz difiteri gibi asilari erken haftalarda yaptıran var mı
Büyük ihtimal döplenmeden sonraki 3. Gündü vuruldugumdaHamileligi kaçıncı haftada ogrendib
Bayram sonrası danışacam döllenmeden aonraki 3. Gune denk geliyo aşıKaç haftalık gebesiniz şimdi doktorunuza danışın rabbimin koruduğunu hiç birsey korumaz merak etmeyin
Daha rahme bile ulaşmamış ki hasar alsın bir şey olmamıştırBüyük ihtimal döplenmeden sonraki 3. Gündü vuruldugumda
İnsallahBısey olmaz
Bende gebe oldugumu bilmeden hacamata gıdıp geliyordum omuzlarım agrıyor dıye
Bısey olmadı sukur
Merhaba dollenmenin olduktan sonra elim kesildi tetanoz oldum simdi cok kormuyorim ilk 3 ay vurulmuyormus organ gelisimi icin tetanoz kuduz difiteri gibi asilari erken haftalarda yaptıran v
Merhaba dollenmenin olduktan sonra elim kesildi tetanoz oldum simdi cok kormuyorim ilk 3 ay vurulmuyormus organ gelisimi icin tetanoz kuduz difiteri gibi asilari erken haftalarda yaptıran var mı
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Benim de iki aylık iken ayağıma küflü çivi battı. Diğer taraftan çıkmadı ama belirdi. Çok derin idi. Çok kanamam oldu belkide o kurtardı beni. Hemen hastaneye gittim. Ve iki aylık hamile olduğumu söyledim. Acil doktoru kadın dogumcuyu aradı ve onun talimatı üzerine tatanoz aşısı yapıldı. Şimdi 7 aylık hamileyim. Bir doz daha yapıldı geçen aylarda , sanırım üçüncü dozu da 8. Ayında yapacaklar.
İmsallah vucuttan 20 gunde atiliyormusDaha rahme bile ulaşmamış ki hasar alsın bir şey olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?