Hamile olduğunu bilmeden tetanoz vurulan acillllllllllll

Fatmaaazzzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
18
Merhaba dollenmenin olduktan sonra elim kesildi tetanoz oldum simdi cok kormuyorim ilk 3 ay vurulmuyormus organ gelisimi icin tetanoz kuduz difiteri gibi asilari erken haftalarda yaptıran var mı

Hamileligi kaçıncı haftada ogrendib

Merhaba dollenmenin olduktan sonra elim kesildi tetanoz oldum simdi cok kormuyorim ilk 3 ay vurulmuyormus organ gelisimi icin tetanoz kuduz difiteri gibi asilari erken haftalarda yaptıran var mı
Kaç haftalık gebesiniz şimdi doktorunuza danışın rabbimin koruduğunu hiç birsey korumaz merak etmeyin

Bısey olmaz
Bende gebe oldugumu bilmeden hacamata gıdıp geliyordum omuzlarım agrıyor dıye
Bısey olmadı sukur

Merhaba dollenmenin olduktan sonra elim kesildi tetanoz oldum simdi cok kormuyorim ilk 3 ay vurulmuyormus organ gelisimi icin tetanoz kuduz difiteri gibi asilari erken haftalarda yaptıran v

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Benim de iki aylık iken ayağıma küflü çivi battı. Diğer taraftan çıkmadı ama belirdi. Çok derin idi. Çok kanamam oldu belkide o kurtardı beni. Hemen hastaneye gittim. Ve iki aylık hamile olduğumu söyledim. Acil doktoru kadın dogumcuyu aradı ve onun talimatı üzerine tatanoz aşısı yapıldı. Şimdi 7 aylık hamileyim. Bir doz daha yapıldı geçen aylarda , sanırım üçüncü dozu da 8. Ayında yapacaklar.

İnsallah sag saglim dogurursun antibiyotik krem verdiler mi pansuman icin bana surduler her seyden huy kapmaya basladım kreminn de zararı olmaz insallah

Yok bana krem yada antibiyotik vermediler. Ama şimdi böbrek sorunu yaşadığım için Stent taktırdım onun kanaması olduğundan dolayı antibiyotik verdiler onu içiyorum ama doğum doktorumun onayıyla. İnşallah sende sağ salim alırsın kucağına

Merhaba bende hamile olduğumu bilmeden tetanoz oldum sizin gebeliğinizde sorun oldu mu lütfen cevap verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…