• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile oldugunu bilmeden ilac kullanmak novalgin ve Dogum kontrol hapi

Serin6262

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
1
0
1
36
Arkadaslar suan 7 haftalik hamileyim 4haftalikken novalgin kullandim tam döllenme zamani 31 güne denk gelmis ve Üc gun 6-7 Adet ve Dogum kontrol hapiyla Hamile kaldim organik boyayla sacimi boyattim bunlari yaparken hamile oldugumu bilmiyordum suan uzgunum bebege birsey olurmu bir Doktor Aldir dedi iki doktorda bekleyelim dedi benimle Ayni durumu yasayan varmi Yani nu kadar kullandim

Arkadaslar suan 7 haftalik hamileyim 4haftalikken novalgin kullandim tam döllenme zamani 31 güne denk gelmis ve Üc gun 6-7 Adet ve Dogum kontrol hapiyla Hamile kaldim organik boyayla sacimi boyattim bunlari yaparken hamile oldugumu bilmiyordum suan uzgunum bebege birsey olurmu bir Doktor Aldir dedi iki doktorda bekleyelim dedi benimle Ayni durumu yasayan varmi Yani nu kadar kullandim
Bi fikrim yok ama merak ettim Son durumunuz nedir

Hamileliğinizi öğrenene kadar ya hep ya hiç kuralı vardır hamileliğinizi öğrendikten önceki kullanılan ilaçlar gebeliğe etki etmez rahat olun etki etseydi düşük olurdu..

Back