Hamile olduğunu bilmeden anestezi alan var mı?

melek1684

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
225
268
33
41
Merhaba arkadaşlar, 7 Aralık 2014 te 5 haftalıkken düşük yaptım.Doktor kimyasal gebelik olduğunu söyledi.Düşüğün ardından 3-4 gün hafif kanamam oldu.B-hcg değerlerim de düştü.Daha sonra dahiliye doktoruna gittim reflü olduğu için benden endoskopi istedi.9 Ocak 2015 te yaklaşık 10 dk uyutularak endoskopi yaptırdım.Dün akşam hala adet olmadığım için öylesine bir test yaptım ucuz olanlarından.Çat diye çift çizgiyi gördüm.Beynimden aşağıdaya kaynar sular döküldü resmen.Ne zaman yumurtladım, ne zaman rahim kendini topladı noldu anlam veremedim.Sabah sağlık ocağına gittim ve kan testi verdim.Yarın öğleden sonra çıkacak ve hemen doktora gidicem. Endoskopiyi yapan doktoru aradım ve etkilenmiş olabileceğini Kadın doğumcunuzla görüşmeniz gerekir dedi.Bende biliyorum ama bir umut beni rahatlatacak birşey söyler diye bekledim.2 düşüğüm var.Ben normal bir hamilelik yaşıyamıcak mıyım Çok üzülüyorum.Başına benzer bir olay gelen var mı?Benimle paylaşır mısınız

Doktora gittim.5 Hafta 3 günlük hamileyim ve doktorum beni gerçekten çok rahatlattı.Konuşmaya bile gerek yok.Hiçbişey olmaz dedi.Ben kimseden cevap alamadım. Olurda birgün bunu yaşayan olursa kendini strese sokmasın hemen doktoruna başvursun ne kendini üzsün ne bebeğini...

Bende geçen hafta anestezi alarak endoskopi oldum meğer hamileymişim endoskopi olduğum da 1 hafta gecikmiştim ama herzaman geçiktiğim için önemsemedim nolur şuan muhtemelen 6 haftalık hamileyim çok korkuyorum doktorunuz size ne söyledi acaba ?

Anestezili endoskopi oldum bugün gebe olduğumu öğrendim gebelerde de endoskopi yapılıyormuş benim kafamı karıştıran anestezi vücudumuzdan ne zaman dışarı atılıyor anestezi döllenmeden önce olmuş sizlerle aynı durumu yaşıyorum inşallah yavrularına sağlıkla sıhhatle kucağınıza almışsınızdır

Ben bilmeden anestezi almıştım hamileymişim. Şu an 2 aylık kucağımda uyuyor maşallah hiçbir rahatsızlığı yok. Doktorum erken hafta gebeliklerde ya hep ya hiç kuralı vardır, eğer zarar geldiyse düşer sağlıklıysa devam eder demişti. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…