hamile oldugumu yeni ögrendim

Ay
:))))) aminnn arkadaşım inşallah dua et bizlere de hamilelerin duası kabul olur :)) sende saglicakla al kucağına mis kokusunu çek içine insallahhhhh
iNsallah insallah :) 1 hafta sonra kalp atislarini duyabilcekmisiz dr teyzesi öyle dedi :) ben annemin karninda 40 günlükkeN benim hareketlerimi hissedebiliyomus bu da ayni benim gibi yerinde durmicak galiba :) ya nasil oluyo biliyo musun eskisi gibi uzandigin zaman göbegin icine cökmüyo daha şiş duruyo ve hani elini midenin üzerine koy bi simdi sanki kalbin orda atiyomus gibi oluyo ya uzandigin zaman göbeginde onun daha siddetlisi oldugunu ve disardan farkedildigini düşün :)

Zararlı olduğunu okudum kremlerin. Ayrıca 3 güne kalmaz çıkıyorlar :KK43:
Vala benimkide ayni hamilelikte tüyler daha cabuk cikiyo tam tersine ama ben agdayla ugrasip canimi yakamam onun stresini acisini ne kdr olsa benimle birlikte bebis de hissedicek onu göze alamam jilet daha kötü oluyo simdilik en iyisi tüy dökücü bence

Daha dur ne hareketler hissedceksin daha çok küçük büyüdükçe dahada eğlenceli olacak :)))) ama bu krem isini sor yinede canım doktora gittiginde.içimden hep kız geçiyor bebisin için niyeyse du r bakalım hayırlısı :)))

:) tam
Daha dur ne hareketler hissedceksin daha çok küçük büyüdükçe dahada eğlenceli olacak :)))) ama bu krem isini sor yinede canım doktora gittiginde.içimden hep kız geçiyor bebisin için niyeyse du r bakalım hayırlısı :)))
Tam Tersine herkes erkek diyo kiz diyen ilk kisi sensin du bakalim :) ben de kiz istiyorum aslinda :)

Çok isterdim ama face book kullanmiyorum :KK43: ne zaman istersen birşey sormak istersen yaz olurmu :))) kendine de bebisinede çok iyi bak.

ONU ASLA BIRAKMA...
BEN OĞLUM İÇİN EŞİMİ AFFETTİM
TÜM SÜLALEMİ KARŞIMA ALDIM.
AMA BEBEĞİMDEN VAZGEÇMEDİM..
HAMİLELİK DEPRESYONU YAŞAMAN NORMAL
BEN 32 HAFTALIK OLDUM. HALA YAŞIYORUM

Neden korunmadın o halde madem hazır değildin beden senin , bir kadın doğum doktorunu gidip akıl alsaydın , sanırım yeni evlenenlerin en çok yanlış yaptığı şeylerden biri , daha evlilik oturmadan hamile kalmak ,
4 ay oldu evleneli daha 2 ay birlikte vakit gecirebildik cok kisa bi zaman bu sonra büyük bi trafik kazasi yaptik ölümden döndük esim 2 aydir ayaklari kirikti yatiyodu tam son zamanlarda yeni yeni kendimizi toparlamaya istedigimiz hayati yasamaya basladik daha 3 hafta oldu simdi de bu cikti o kadar beklemedigim hic istemedigim kendimi hic hazir hissetmedigim zaman oldu ki :KK43: soranlara bile daha 1 sene düşünmüyorum diyordum o kadar ki konuya uzagim :KK43:

Neden korunmadın o halde madem hazır değildin beden senin , bir kadın doğum doktorunu gidip akıl alsaydın , sanırım yeni evlenenlerin en çok yanlış yaptığı şeylerden biri , daha evlilik oturmadan hamile kalmak ,
Senin gibilerini sokmasinlar bu siteye anlamadan dinlemeden yargiliyosunuz bütün konusmakonusmalari konus ondan sonra sacmala git kendine yorum yazip ugrascak baska bi yer bul benim canimi sikma

Sen korun yapma cocuk o zaman alemin korunduguna korunmadigina da karisma

ÖNCEKİ MESAJLARDA KORUNDUĞUNU FAKAT 1 HAFTA ARA VERMEK ZORUNDA KALDIĞI YAZIYOR

Bu mazeret değil olsa olsa bilgisisizlik prezervatif denen şey var kadın istemezse hamile kalmaz ama bedenini tanımadan hamile kalıyor herşeyi biliyor korunmayı bilmiyor
ÖNCEKİ MESAJLARDA KORUNDUĞUNU FAKAT 1 HAFTA ARA VERMEK ZORUNDA KALDIĞI YAZIYOR

Gerçekleri yazıncada sinirlen , genç kızların hali bu işte herşeyi biliyorlar ama uygulamada problem , hem istediklerini yazacak değilim çünkü senin yaşında değilim madem evlendim bu korunma ile ilgile herşeye bilmen şart
Sen korun yapma cocuk o zaman alemin korunduguna korunmadigina da karisma

Gerçekleri yazıncada sinirlen , genç kızların hali bu işte herşeyi biliyorlar ama uygulamada problem , hem istediklerini yazacak değilim çünkü senin yaşında değilim madem evlendim bu korunma ile ilgile herşeye bilmen şart
Önceden ortalik kadini gibi herseyi yapsaydim korunma konusunda da bilgim olurdu canim hamile kaldigimda daha 3 4 ay olmustu evleneli ve ben cinsel iliskiyi daha yeni ögreniyordum su an da hâlâ alismis degilim ilk zaman sordugunda herkes bir sey söylüyor kime uyacagini sasiriyor insan bilip bilmeden konusma dogum kontrol hapi alerji yapti birakmak zorunda kaldim yenisini alacak imkanim olmadi prezervatif bende mantar yapiyo sürekli bi mantar problemim var zaten spiral bi cocuk dogurmadan takmiyorlar ertesi gün haplari cildimde lekeler yapiyo 1 hafta bunlari düsünmekle gecti o arada hamile kaldim olacagi varsa oluyo allahin isi bu engel olamazsin bazen azicik allahin varsa bilmen lazim zaten bunlari

O halde kaderim bu diyeceksin o çocuğa doğurup sorumluluklarını yerine getireceksin, iyi anne olacaksın hamilelik hakkında kitap alıp okuyacaksın bilgileneceksin ve artık çıt kırıldımı oynamıyacıksın güçlü olacaksın , kendimi bakamadan çocuğa nasıl bakacağım demiyeceksin
Önceden ortalik kadini gibi herseyi yapsaydim korunma konusunda da bilgim olurdu canim hamile kaldigimda daha 3 4 ay olmustu evleneli ve ben cinsel iliskiyi daha yeni ögreniyordum su an da hâlâ alismis degilim ilk zaman sordugunda herkes bir sey söylüyor kime uyacagini sasiriyor insan bilip bilmeden konusma dogum kontrol hapi alerji yapti birakmak zorunda kaldim yenisini alacak imkanim olmadi prezervatif bende mantar yapiyo sürekli bi mantar problemim var zaten spiral bi cocuk dogurmadan takmiyorlar ertesi gün haplari cildimde lekeler yapiyo 1 hafta bunlari düsünmekle gecti o arada hamile kaldim olacagi varsa oluyo allahin isi bu engel olamazsin bazen azicik allahin varsa bilmen lazim zaten bunlari

O halde kaderim bu diyeceksin o çocuğa doğurup sorumluluklarını yerine getireceksin, iyi anne olacaksın hamilelik hakkında kitap alıp okuyacaksın bilgileneceksin ve artık çıt kırıldımı oynamıyacıksın güçlü olacaksın , kendimi bakamadan çocuğa nasıl bakacağım demiyeceksin
Yemin ederim ya körsün ya bana sürtülmek icin yaziyosun bunlari su konusmalarimizin tamamini bi oku bakalim kizim şaka misin sen nerden geldin bana sürpriz yumurtadan cikar gibi ya :) konustuk arkadaslarla anlaştık birileriyle biraz konusunca rahatladim bi anlik bi karamsarliga düştüm ama bebegime alistim onu cok seviyorum hevesle hastaneye gidip geliyorum 10 gün sonra kalp atislarini dinlicem hevesle bekliyorum diyorum sen ne diyosun ya :) konusmusuz anlasmisiz ben kabullenmisim bitmis dogurcam sen hala en basta acilan konunun kavgasini yapiyosun :)

SAKİN OLUN KIZLAR
SAkin olamıyorum canim baksana konustuk sizinle kabullendim o kadar alistim ki bebise ne kadar cok istiyorum simdi onu istemedigimi düşündüğüm icin her gün bebegimden Özür diliyorum diyorum bu gelmis burda ne yorumlar yaziyo sinirlerim bozuldu ya

X