Aynen öyle :)Ne gelirse gelsin kızlar sağlıklı olsunlar da küçük prenseslerimiz ve prenslerimiz :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle :)Ne gelirse gelsin kızlar sağlıklı olsunlar da küçük prenseslerimiz ve prenslerimiz :))
Allah yardimciniz olsun sizinki öyle sınav benimki de böyle iste hep böyle oluyo Rabbim size de nasip eder ins. Hayirlisiyla simdilik ona karsi pek bisey hissetmiyorum diyebilirim çünkü hissetmiyorum onu hatta midem felan bulandikca kiziyorum ona söylüyorum ama karnimda hareket etmeye basladigi zaman nasil olur bilmiyorum :)Ben isterim :)
Canim ben istiyorum olmuyo.kurban olduğum allah bu nasıl bi sinavdir. Biz burda gece gündüz ayaklarımizi havaya dikiyoruzki olsun sen istemiyorsun. Kahvaltı yapmıyorum diyosun.aynen bende öyle eşim gelene kadar hayat duruyo sanki ama o çocuk doğduğunda bütün yalnızlığın alacak.hem hemen doğaya ya ooo daha var alisir sin üzülme inan çok güzel bi duygu
Insallah :) ikisi de ayri ayri tatli kiz cocugu sevimli erkek cocugu eglenceli kardeslerim elimde büyüdü sayilir ondan biliyorum altlarini bile ben degistirdim :)Benim ki oglus :)) hayirlisiyla insallah
Ben dogumdan cok korkuyorum normal olamayip sezeryan olanlari ya da normal dogumda makata kadar yirtilanlari duyunca öyle korkuyorum ki bi an karnimdaki cocugu bile unutuyorum nasil olcak hic bilmiyorumbende evlendigimde 18 yasindaydim ilk ay esim cocuk istemedi sonra kk ya uye oldum baktim cocuk isteyip te olmayan kadinlari gordum dedim benim cocugumun olup olmayacagi belli bile degil ne diye korunuyorum ben hemen biraktim korunmayi anne olmaya o kadar hazir hissettim ki kendimi 4.ayimda hamile kaldim allahima cok sukur sorunsuz bi hamilelik gecirdim hersey cok guzel gecti tam zamaninda dogdu kizim canim gorur gormez asik oldum resmen ona ilk gorus ilk temas o kadar ozel ve guzel ki anlatilmaz yasanir bi duygu hala dusundukce gozlerim yasarir kizim simdi 17 aylik suan 21 yasindayim ve ben bi bebis daha istiyorum bakalim o ne zaman gelicek onuda sabirsizlikla heyecanla bekliyorummm herkes daha kucuksun biraz ara ver diyo ama kimin ne dedigi umrumda bile degil ben o mutlulugu tekrar yasamak istiyorumm :)
Ayyy yazık ya öyle deme.minicik olacak onu kucağına aldığında herseyi unuturumAllah yardimciniz olsun sizinki öyle sınav benimki de böyle iste hep böyle oluyo Rabbim size de nasip eder ins. Hayirlisiyla simdilik ona karsi pek bisey hissetmiyorum diyebilirim çünkü hissetmiyorum onu hatta midem felan bulandikca kiziyorum ona söylüyorum ama karnimda hareket etmeye basladigi zaman nasil olur bilmiyorum :)
cok sukur rabbime ben normal dogum yaptim ve cok kolay bi dogum oldu 10 dk icerisinde kizim kucagimdaydi korkma sakin oyle cabuk olup bitiyoki hic anlamiyosun bileBen dogumd
Ben dogumdan cok korkuyorum normal olamayip sezeryan olanlari ya da normal dogumda makata kadar yirtilanlari duyunca öyle korkuyorum ki bi an karnimdaki cocugu bile unutuyorum nasil olcak hic bilmiyorum
Teşekkür ederim :) bebisle aramiz iyi güzel de grip oldum ya üstüne bi de bademcik bi de sinüzit bi demlik oldum ölüyorum hastaneden geliyorum simdiSlm canım nasıl gidiyo gebelik daha iyisindir umarım :))
:))))) aminnn arkadaşım inşallah dua et bizlere de hamilelerin duası kabul olur :)) sende saglicakla al kucağına mis kokusunu çek içine insallahhhhhDün de Dr a gittim 5 hafta 2 günlügüz tam su an yerinde duracagi yok simdiden kipir kipir eşşek sıpası :)) ilk fotograflarini aldim dün :) cok heyecanli gidiyo Allahim insallah insallah ssana da nasip olur :)
Vala ben tüy dökücü kullaniyorum simdilik sikinti yokHanımlar merhaba. Hamilelik süresince genital bölgedeki tüyler için nasıl bir yöntem kullanıyorsunuz? Ben lazer yaptiriyordum 1 yıldır ama hamileyim şu an. Ne yapmalı?
Nasil yani? 5 haftalikken hareket olmaz kiDün de Dr a gittim 5 hafta 2 günlügüz tam su an yerinde duracagi yok simdiden kipir kipir eşşek sıpası :)) ilk fotograflarini aldim dün :) cok heyecanli gidiyo Allahim insallah insallah ssana da nasip olur :)
k normalde hic ilac kullanan bi insan degilim iyice hastaliktan geberip yataga düsene kdr ilac almam ondan sonra da esimin yalvarmasiyla aliyorum yoksa yok :)Evet canım bol bol dinlen kendine gelirsin bi kaç gune. Maaleseesm ilaçlar alabiliyoruz ama bunun iyi bi yönü var eger ilac cok alan biriysen hamilelik bittikten sonra vücudunun ilaç aliskanligi bitiyor basit ilaçlar bile pek çok agrini kesiyor :)))
Zararlı olduğunu okudum kremlerin. Ayrıca 3 güne kalmaz çıkıyorlarVala ben tüy dökücü kullaniyorum simdilik sikinti yok